Bullet Journal

BULLET JOURNAL – oktober

2 oktober 2017

Flitiga pennanvändare! Älskade digitalhatare! Ärade bullet journalister!

Ny månad betyder nya uppslag i kalendern, och eftersom jag skapar min själv får ni idag hänga med på en bullet journal setup för oktober. För er som inte vet vad en bullet journal är, och vill ha en gedigen beskrivning på världens mest tillfredsställande system: här visar jag hela konceptet!

Men nu till oktobers setup:

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sanna 2 oktober 2017 at 10:46

    Åh alltså jag ÄLSKAR att se dina BJ-filmer. Skulle så gärna vilja prova det själv, men är så väldigt OCD så jag tror att jag skulle ha svårt att klara av att inte göra det med 10 olika pennor, linjal och GPS typ.. Hehe. Funderar på att våga mig på det inför 2018. Hursom väldigt kul att se dina videos om det (och annat!)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.