Jobb

Bullet journal, OS-program och lakritsglass

19 januari 2018

Med 21 dagar kvar till OS hälsar jag hjärtligt välkomna på en insikt i den lilla OS-bubblan jag lever i! Igår satt jag tillsammans med foto-Dan och redigerade OS-programmet! Ni fick ju följa med i vloggformat när jag träffade Erika Grahm för hockeyn och Alexander Majorov för konståkningen – och nu klipper vi till allt material. Det är så himla kul att se hur pusslet sakta men säkert läggs, hur 3 timmars råmaterial saxas ner till tittbara inslag. LÄNGTAR tills ni får se! Här kommer en liten sneak peak:

isabel-boltenstern-os-hockey

Inte mitt främsta ögonblick under konståkningsinspelningen:

isabel-boltenstern-os-konstakning-2

Nu är vi så gott som klara med två av fem program. Nästa vecka åker vi till Åre för att spela in det sista avsnittet, därefter ska vi häcka framför våra redigeringsdatorer ytterligare några dagar innan avfärd. Avfärd till Sydkorea om 14 dagar!!

En bild säger mer än tusen ord, men just denna avslöjar bara hur min torsdagkväll såg ut. Lakritsglass från Sia, bullet journal-avbockning och en extern hårddisk från kvälllsredigeringen!

En fråga till er som håller på med bullet journals: jag är sugen på att skaffa en större, men vet inte VILKEN? Har hört så mycket gott om Nuuna, så är sugen på en sådan. Mitt enda krav är att det inte ska bli som med Leuchtturm, där man ser igenom sidorna och därmed förkortar sitt liv p.g.a frustration.

isabel-boltenstern-bullet-journal

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Emma 19 januari 2018 at 12:43

  Jag har nyligen börjat med Bullet Journal (efter att ha kollat in dina Youtube-klipp, så tack :)) och jag har en Nuuna. Nuuna har tjockare sidor än Leuchtturm. Jag var inne på en sida (https://tidformera.se/tips-tricks/bullet-journal/) där de jämför olika böcker och där man även kan beställa ”provpapper” från de olika märkena, så Tips! Och tack för en härlig blogg!

  • Reply Isabel Boltenstern 19 januari 2018 at 13:49

   Åh, tack för tips! Jag tänkte åka till Penstore i helgen och kolla. Tror de har alla böcker där också?!

 • Reply Linda 19 januari 2018 at 16:41

  Jag har också börjat efter dina klipp! Dock i en liten light-version, då jag har en vanlig kalender fast med otroligt mycket ”tom yta”. Både bak i boken och en halvsida på varje uppslag. Alltså varannan sida i kalendern är tom. Samt ganska många blad i slutet.
  Så jag tänkte tipsa om den inför framtiden, ifall du skulle tröttna och vill köra på en ”vanlig” kalender med lite bullet journaling i slutet och på varje halvsida. Svårt att förklara känner jag, här är kalendern jag använder, fast jag har en mörkgrön som är mycket snyggare! Den kommer från paperstyle.
  https://www.akademibokhandeln.se/vara/kalender-2018-a5-veckasida-notes-svart/7331761431424/
  KRAM

  • Reply Isabel Boltenstern 19 januari 2018 at 17:48

   Så lustigt! Jag tittade på den IGÅR på Åhléns! Helt klart ett alternativ, men jag gillar ju det där pysslet! Blir dock SÅ glad att se hur många alternativ till BuJos som börjar komma!!

 • Reply Therese 20 januari 2018 at 14:15

  Jag är inne på mig andra Rhodia och är väldigt nöjd med den! Visst man ser igenom, det ska inte ljugas om. Skrev ett inlägg om min bullet journal för 2017 och på dessa bilder ser det inte ut som att man ser igenom så tydligt, men det gör man, men för mig spelar det inte större roll. Så är nöjd med den ändå! Men när jag kollade runt efter en ersättare till min första buJo hamnade jag på Nuuna just pga att papperstjockleken verkade vara bättre (120g jämfört med Rhodia 90g). Men köpte ändå en Rhodia då jag tyckte att Nuuna var lite för stor för min smak. Men om du letar en större tror jag absolut att Nuuna blir ett bra köp!

  • Reply Isabel Boltenstern 22 januari 2018 at 18:35

   Åh, testade de båda igår och håller med om ghostingen på Rhodian… Blev så besviken! Dock blev jag inte begeistrad i Nuunan heller pga småprickigt och gråa sidor?! Plus tjock som du skriver… GAAH! Kan inte Muji bara fylla på sina lager och ge oss ett huvudvärk mindre!

   • Reply Therese 22 januari 2018 at 19:13

    Eller hur! Ville ha en Muji först, men eftersom den varken fanns i fysisk butik eller NÅGONSTANS på hela vilda webben så blev det en annan. Försökte beställa en från någon aningen skum sida från kina.. den kom aldrig och mina ca 100 kr får jag nog aldrig se igen, haha. Så gav upp och köpte en Rhodian.

 • Reply Amanda 22 januari 2018 at 16:32

  Håller på att bli tokig av min leuchtturm just för att den blöder igenom som du säger. Nuuna har jag aldrig hört om, men kanske måste spana in innan frustrationen når nya nivåer.

  • Reply Isabel Boltenstern 22 januari 2018 at 18:34

   Jag kikade på Nuuna och Rhodia igår! Här kommer expressutvärdering efter att ha testat de i butik: Rhodia ger ”ghosting” till baksidan, alltså inte läcker igenom men man ser ganska tydligt vad som står på andra sidan. Tråkigt… Nuuna hade tightare mellan prickarna (3,5mm istället för 5mm) och lite gråtonade sidor! Själva boken var tjock som en roman, vilket gör den mer ”klumpig” dessutom. Fortsätter leta, med andra ord!!

 • Reply Isabel Boltenstern 22 januari 2018 at 18:35

  Penstore på Hornsgatan i Stockholm! Har också webbutik!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.