Träning

cray-cray handstand dog

1 september 2016
ni vet den lilla lånehunden jag ibland passar? simba? om ni följer mig på instagram kan ni omöjligt ha missat eftersom det inte kan gå två timmar utan att jag fotar hans söta lilla plyte. han är världssöt och bäst på många vis, MEN! han hatar när jag står på händer? han blir GALEN, hoppar upp på mig och skäller. han ser dessutom livrädd ut i sina små seriefigursögon. som om han tror att jag försöker ta livet av mig och bara ”EXTRAMATTE, I’LL HELP YOU OUT!”
så nu försöker jag göra allt i min makt för att han ska vänja sig, eftersom mitt behov av handstående för närvarande är minst fem gånger per dag.

isabel_boltenstern_noxbox_simba

isabel_boltenstern_noxbox_simba2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.