Resor

CrossFit Regionals Madrid

5 juni 2017

Det har blivit dags att summera helgens CrossFit Regionals från Madrid! Det har varit tre fullspäckade dagar, både tävlingsmässigt och på flänga-äta-sova-fronten. Låt oss gå igenom dagarna!

FREDAG

Vid elva-snåret drog Regionals igång för herrarna, och första eventet var 1,6 km löpningstrikta HSPU, chest to bar och airsquats med viktväst. Hur Alex känner för handstand pushups är hur en annan känner för inälvsmat: helt jävla fruktansvärt, men man får motvilligt tugga i sig om det bjuds. Som tur var hade han två härliga föräldrar på plats som support.

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01088+

Andra eventet var en trevligare historia: hantelsnatch och ringdips! I de tidigare regionerna hade 25 personer slitit bröstmuskeln i detta event, så ens enda förhoppning var att så många som möjligt skulle komma skadefria ur det. Tror det till slut var ytterligare två, så totalt 27, som fick bryta… Vidrigt!

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01108+

Efter första dagen åkte vi hem till hotellet och tog igen oss i det AC-svala hotellrummet. På kvällen åt vi middag med päronen!

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01244+

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01253+

LÖRDAG

Inför lördagen låg Alex på 27:e plats, men skulle klättra nio placeringar under dagen! Först ut var repklättring, wall balls, double-unders och utfallssteg med hantel. Blir avundsjuk på hur lätt det ser ut när han hivar upp sina 90-någonting-kilo i det här repet.

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01307+

Här någonstans stod jag och skrek för full hals, för Alex vandrade mot målsnöret i ledning när ryssen Ganin (med brunsvarta brallor i bakgrunden) tog upp kampen. Med fem meter kvar drog Alex ifrån och vann sitt heat. HEJA!

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01338+

Och hur laddar man bäst upp inför nästa event? Lite Insta och massage.

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01363+

Fjärde eventet var handgång, toes to bar och marklyft med två dunderkettlebells på 68 kilo styck. Båda eventen gick prima på lördagen, vilket vi illustrerar med leenden!

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01482+

SÖNDAG

Finaldagen bjöd på muscle ups i ringarna och overhead squats med en hantel. En tyngre historia som ändå gjorde sig bra på bild:

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01534+

Sista eventet för hela Regionals var en publikvänlig rackare som var över på bara några minuter. Om man inte fick kräksmak efter att maxa airbike som första anhalt, fick man det antagligen på burpee boxjump overs. Därefter skulle herrarna hiva en sandsäck på 68 kilo över axeln några gånger, innan de skulle asa med den in i mål.

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01560+

Totalt slutade Alex på en 19:de-plats, och var nöjd med sitt första individuella Regionals någonsin. Vi piffade till oss för att åka på middag med vänner och familj. *naaw*

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01566+

Boxägar-David och hans fru Simone på Restaurante Amazonico!

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01579+

Vi beställde in flera kilo brazilianskt kött och delade på, och tydligen hade jag fullt upp med att kompensera den uteblivna lunchen. Glömde helt enkelt att ta bilder, vilket är underbetyg som bloggare™.

Efter maten gick vi till ett ställe med fin belysning för lite drinkar, innan det var dags att åka hem och packa väskan.

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01593+

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.