Livet

Crossfit-tävling på Cypern!

25 september 2018

Det var väl själva fasen vad jag blivit bra på att inte uppdatera den digitala dagboken då! Under veckan som gick följde jag med min starkare, längre och extremt mycket uthålligare hälft till Cypern för Crossfit-tävling. Låt oss kika på hur den nya kameran (och det nya objektivet <3) presterade!

isabel-boltenstern-cypern-crossfit

isabel-boltenstern-cypern-crossfit

Först ut var det tjejerna som skulle springa 2 kilometer, simma 700 meter och därefter springa ytterligare 2 kilometer. Solen hade precis gått upp och ljuset var ljuvligt. Crossfit-queen Amanda Fränden har varit med på alla tävlingar jag åskådat (är det ett verb?) och det är en fröjd att fota henne. KOLLA BARA:

isabel-boltenstern-cypern-crossfit

Förutom Amanda var det en hel drös svenska tjejer som var med och tävlade, bland annat min barndomsvän Wenche! Hon som jag tävlade gymnastik med som barn, och som introducerade mig för Crossfit för sisådär 3-4 år sedan!

Sophie Jensen och jag har följt varandra på Instagram ett tag, så det kändes som att vi var kompisar redan när vi sågs, men efter ögonblicket nedanför blev vi det definitivt. Jag frågade om hon behövde något, sådär tre sekunder efter målgång när skörheten var som störst, och hon svarade att hon bara ville hålla min hand. Skrattade men tyckte ändå att det var lite fint.

isabel-boltenstern-cypern-crossfit

Jag tror att det här är den enda bilden på mig från hela resan. Är jag den enda som stör mig på motljusskydd och antingen har de bak-o-fram eller längst ner i resväskan? Efter damerna var det 100 herrar som skulle ner i plurret, varav min sambo var en av dem.

isabel-boltenstern-cypern-crossfit

isabel-boltenstern-cypern-crossfit

Första eventet gick som smort, och därefter väntade tio timmar på solstolen innan kvällsaktiviteterna drog igång. Ytterligare en härlig bild på Alexander:

isabel-boltenstern-cypern-crossfit

Skånes sötaste tös coming through! 

isabel-boltenstern-cypern-crossfit

Wenche vet hur det fungerar: när man gör ett lyckat ryck på 73 kilo tittar man in i kameran och LER. Skolboksexempel!

isabel-boltenstern-cypern-crossfit

Det andra eventet var alltså ett maxryck, och atleterna fick tre försök på sig á 15 sekunder. Här satte Alex 130 kilo som gav Alexander en andraplats!

isabel-boltenstern-cypern-crossfit

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.