Resor

Crossfit-tävling på en varmare breddgrad

12 december 2018

Klockan är sovdags här i Dubai, men jag måste bara visa några härliga bilder från första tävlingsdagen av Dubai Crossfit Championship! Vädret har varit fläckfritt, vindarna ljumma och de små adepterna har skött sig exemplariskt *applåder*

Team Sweden består av de här fyra: Alex, Simon, Amanda och Sara. På första eventet, bestående av en massa kettlebell och simning, kammade de hem en tredjeplats.

På andra eventet stod Crossfit-legendaren Sam Briggs och kikade på. Blev LITE starstruck på något märkligt vänster? Bli aldrig det annars, men Briggs är Briggs och står man på en andedräkts avstånd kan man inte låta bli att le lite grann.

På plats har vi ett annat svenskt lag, Team Superhero Project! Tyckte denna bild var så mysig – Linus hejar fram Elin!

Andra eventet var 800 meter löpning följt av simning i havet, och Sara lämnade över stafettpinnen till Alexander. Vet inte varför jag sitter och beundrar mina egna bilder men den här var väl också härlig? Hah.. Team Sweden kom tvåa på eventet – HURRA!

Och här då, min partner in crime: JULIA! Vi har exakt likadana kameror och objektiv, samma obefintliga sambonerver och har haft förbaskat kul hela dagen. Så glad att ha detta förstklassiga sällskap vid sidan av tävlingen!

Nöjd, melonätande Elin coming your way:

Och med denna gosiga bild säger vi tack och god natt från Dubai. Ni Crossfit-frälsta följare kan se tävlingen via stream på YouTube – eller följa leaderboarden HÄR!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.