Resor

Crossfittävling i Dubai

15 december 2017

Som jag nämnt tidigare befinner jag mig just nu i Dubai! Min kära sambo tävlar en Crossfit-tävling vid namn Dubai Fitness Championship, och efter två dagars tävling ligger Alex på en tolfteplats. Extra roligt är det att så många svenskar är här och tävlar, det blir fler heat att intressera sig för. Om någon vill kika live-streamen härifrån finns den på Facebook. Här kommer några snabba bilder från tävlingen!

Amanda Frändén på snatcheventet! Förra sommaren tävlade Amanda och Alex i samma lag under Crossfit Games – HÄR bloggade jag om det!

Härligaste Sara Armanius! Blir ständigt glad av att se den här personen!

Alex på snatcheventet med 114 kilo. De fick två dagar tidigare bestämma vilken vikt de skulle satsa på, och när det väl var tävlingsdags hade de tre minuter på sig att genomföra 5 godkända lyft. Nemas problemas!

Igår kväll avslutades dag två med ring-muscle-ups och handgång. RIP alla underarmar som tackade för sig under detta event.

Nu säger vi hej till dag tre, och på återseende till bloggen! Om några timmar dunkar jag ut första Q&A-svaren som jag komponerade ihop imorse 05.30 när jetlaggen gjorde sig påmind.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.