Q&A

DAGS FÖR FRÅGESTUND

6 april 2017

Det känns som hundra svåra år sedan vi hade en frågestund här på bloggen, så nu är det dags igen! Ni läsare (och tittare på videoklippen) har ju ökat rejält på senaste, så nu får alla en chans att lära känna mig utan att scrolla sönder fingrarna i bloggarkivet!

Behöver ni lite inspiration på teman och frågor?
Tänkte väl det.

Jag misstänker att en och annan fråga kommer vidröra ämnet utbrändhet och stress, och kanske snubblar vi in på hur jag får livet att fungera idag. Någon är kanske intresserade av hur mitt jobb fungerar eller vad jag gjorde innan jag jobbade med tv. Eller vill ni veta mer om min träning? Vilken mat jag inte kan vara utan? Hur mina växter artar sig? Hur min handstil ser ut eller vilka tv-serier jag kan se om och om igen? Sedan gillar jag ju hundar, resor och YouTube också. Eller ni kanske känner för att rådfråga mig om saker jag absolut inte har någon aning om? Det kan bli kul.

Några frågor plockar jag in i ett YouTube-klipp, så om någon vill se något visuellt så SHOOT. Kanske hur ett typiskt träningspass ser ut eller vad jag gör en ledig dag. Alla frågor är välkomna så länge de är rumsrena, så hit me!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Madde 6 april 2017 at 12:11

  Okej en random fråga. I en av dina gamla sommarvideos (minns ej vilken nu) har du en fantastisk röd klänning på dig. Måste få veta vart den är från! Även om den förmodligen inte finns att få tag på längre så måste jag iallafall fråga innan jag kan släppa detta?

 • Reply Sandra 6 april 2017 at 16:45

  Åh va kul! Jag undrar hur du var som tonåring ?:) var du växte upp, skoltid, kompisar osv :*

 • Reply Mikaela Sandström 6 april 2017 at 18:38

  Kul! Jag undrar hur många gånger i veckan du tränar och hur du tänker för att hålla dig i form? Hur och när träffades du och Alexander?

 • Reply Jackie 6 april 2017 at 21:17

  Hur gör du dina bilder? Alltså de bilderna där du skiver ”lista mars” och nu denna där det står ”frågestund”. Superfina är de iallafall! Sen var i Skåne kommer du från? Helsingborg nånstans låter det som?

 • Reply Sofia 7 april 2017 at 09:41

  Jag litar fullständigt på min pojkvän men är på grund av min historia med killar som lämnat mig för någon annan/svikit/varit otrogna oerhört svartsjuk på min pojkväns ex och hans tidigare känslor för henne. Därför undrar jag – är du svartsjuk i ditt förhållande? Om ja, hur hanterar du det och i vilka situationer är du svartsjuk? Om nej, har du varit det förut och hur har du gjort för att komma dit du är idag? Tack för att du är en sådan förebild!!

 • Reply Johanna 7 april 2017 at 09:59

  Hur gör man för att få lika grymma ABS som du har???

 • Reply Sofia 7 april 2017 at 11:39

  Åh vad kul med frågestund, här kommer ett gäng! Hur ser den perfekta helgen ut enligt dig? Har du rest mycket? Favoritresmål? Vad ser du mest fram emot 2017? Planer för sommaren?

  Och några till om utbrändhet! Vilka varningstecken tycker du finns på någon som är utmattad men inte riktigt blivit utbränd än? Hur kan man hindra att det leder till utbrändhet? Vilka förändringar har du gjort i vardagen sen du blev utbränd?

  Tack för en bra, kul och viktig blogg ☺

 • Reply Molly 7 april 2017 at 13:17

  Åh äntligen en frågestund!
  Jag undrar vilken typ av terapi du har ”använt” dig av?

  Du är grym!??

 • Reply Sofia 7 april 2017 at 23:36

  Har din eventuella arbetspolitiska uppfattning ändrats sedan du genomgick utbrändhet? Har utbrändheten förändrat din syn på andra människors förutsättningar och livsvillkor?

 • Reply Ebba Rehfeldt 8 april 2017 at 12:54

  Hej! Jag har inte riktigt koll på kronologin i din utbrändhet gällande dina förhållanden men jag undrar hur man som partner till en som är utbränd ska göra för att visa bäst stöd? Har du några tips för att ge sitt förhållande bättre chanser att hålla i sådana situationer? Kram

 • Reply Lisa 8 april 2017 at 14:12

  Har noterat att på dina bilder och vissa filmer så ser det ut som att du har en tattuering på fingret? Vad står det eller är det? :)

  Kram!

 • Reply T 9 april 2017 at 15:06

  Jag vill ha en liten guide i hur man blir grym på att klippa film! Kan du inte göra ett inlägg som förklarar processen från idé till färdig film? Dels hur du får inspo/hur du förbereder, hur du filmar, hur du klipper/i vad etc (tips och tricks?) osv.

  Kram!

 • Reply S 9 april 2017 at 20:58

  Vad har du för kamera?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.