Livet

Den perfekta höstkvällen

19 november 2017

isabel-boltenstern-dator

Just nu sitter jag här framför datorn med en så härlig känsla i kroppen. Jag har haft en helt perfekt söndag. Amanda sov över hos mig inatt eftersom Alex är på andra sidan jorden, och när vi vaknade drack vi kaffe och tittade på New Girl. När hon åkte hem tog jag en promenad i regnrusket, strosade runt på nya HM Karlaplan och hade en puls på 50. Gissningsvis. Det var avkopplande iallafall – gick för att strosa, inte för att komma fram snabbt.

När jag kom hem ringde jag pappa utan ärende, sedan klippte jag morgondagens vlogg som kommer upp i ottan. Materialet spelades in under mina monsterjobbdagar förra veckan då jag började spela in OS-programmet jag fått okejat av mina chefer. Min favoritfotograf Surfarn och jag bilade runt i Norrland och träffade idrottare – okej, jag ska inte spoila mer… Ni får se imorgon.

Därefter tände jag varenda levande ljus i lägenheten och relaxduschade i 30 minuter. Tvålade in mig i slowmotion, brassade på värmen till max och lade en inpackning i håret. Hade på sävlig musik och inser nu att jag låter som den största höstklyschan i världen men jag ÄLSKAR det?

Nu har jag korkat upp en flaska rödvin i min ensamhet. Det är sällan jag dricker alkohol, så när jag väl valt ett tillfälle är det heligt. Jag läser bloggar, lyssnar på musik och har en så förbaskat lugn känsla i kroppen. Känner mig tacksam för så mycket. Grannarna hjälper till att bygga mysstämning genom ljusslingor på sina balkongeräcken. Om några timmar kommer Alexander hem från Los Angeles och jäklar, vad jag längtar efter honom.

Slut på söndags-stream-of-consciousness. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.