Livet

Det är för fan det här jag jobbar för

28 oktober 2018

Den mest harmoniska veckan i mannaminne börjar nu närma sig sitt slut, och om några timmar styr vi kosan mot Stockholm igen. Trots att vi inte haft en enda inplanerad punkt i kalendern har vi gjort så mycket de senaste dagarna: spelat vintergolf i minusgrader, plockat svamp, spelat in video till Alexanders kanaler, gått på bio och käkat middag på stan.

I förrgår kom vinterns första snö, och tack vare att vi är uppe i norr ligger den kvar pudrigt på backen. Solen lyser, det är -3 grader och en jäkla IDYLL att springa runt i. Jag vet, jag skriver det varje gång vi är här i Umeå…

Däremot tycker jag alltid att det är skönt att åka hem till lägenheten igen. Jag ÄLSKAR vår lägenhet – alla blommor, våra möbler, mina sketna doftljus och min stationära dator. Det är så skönt att starta upp igen, nu när man gått på lågvarv i en vecka. Tyvärr kommer avkoppling alltid med en liten olustighetskänsla av att jag inte är produktiv nog, inte får något gjort när jag bara ”latar mig”. Tänk att jag fortfarande måste påminna mig själv om att det inte behöver presteras, jagas och förbättras varje dag. Att jag inte slösar liv – det är ju för fan det här jag jobbar för – att kunna vara ledig utan måsten!

Nu ska jag lyssna klartBennie and the Jets av Elton John, sedan ska vi åka förbi IKEA en vända. Hoppas er söndag varit och är ljuvlig!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Erica Dale 28 oktober 2018 at 13:39

    Gud så fin du är människa!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.