OS 2018

Det härliga OS-livet fortsätter

12 februari 2018

Tanken var att jag skulle försöka uppdatera här dagligen, men det har inte funnits tid! Dagarna går så vansinnigt fort, trots att det känns som att man inte får något gjort över huvud taget. Här kommer därför en liten klumpuppdatering om hur första veckan på OS sett ut! (Första delen hittar ni här!)

Sedan vi hördes har det hänt en hel del: resten av alpingänget kom hit till Sydkorea och hade med sig skidprylar. Peppen på rum 320 var ENORM.

isabel-boltenstern-surfarn-alpint-os

Utsikten från hotellrummet (och studion) är en upplyst backe som pistas varje dag – men där ingen får åka. Såhär fint ser det ut om kvällarna när vi går hem från redaktionen.

isabel-boltenstern-os-pyeongchang

Vi har hunnit med två gemensamma middagar utanför kontorsbyggnaden – den första sittandes på golvet till enorma klagomål från Hans, Niklas och Niklas som tyckte deras orörliga höftpartier ställde till det. Bildbevis till höger:

isabel-boltenstern-mat-os

Dagen därpå blev första inspelningsdagen! Hans och jag fick äran att presentera PyeongChang för våra tittare. Klicka här för att se! Det här är ingen pjåkig arbetsplats, vill jag gärna förtydliga.

isabel-boltenstern-os-pyeongchang-2018

Hans var något jetlaggad och hade en blick som såg rakt igenom en utan att kunna fokusera. Inser nu att jag knappt träffat Hans utan jetlag? Två gånger i USA och nu i Sydkorea. Märkligt. Men också då han nästan är som roligast, när allt får en extra fördröjning på tre sekunder.

isabel-boltenstern-os-hans-olsson

Första dagen vi besökte backen var det någon minusgrad, vinstilla och sol! Semesterstämningen var på topp när herrarnas störtloppsträning ägde rum, och jag intervjuade ett par åkare inför det som skulle bli den alpina OS-premiären på lördagen. Ni som följer mig på Instagram såg besvikelsen när det ställdes in på grund av vind… Men här, en glad Surfarn, innan inställningsfesten började:

isabel-boltenstern-surfarn-os

 

Nu måste jag sova, men nästa uppdatering ligger redo när ni vaknar!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.