Träning

Det sjukaste träningspasset jag kört

26 mars 2018

Ni vet att jag i gårdagens inlägg nämnde att min kära vän Api inte är en helt konventionell människa? Att hon firar sin födelsemånad istället för födelsedag? Briljant grej i sig, men också anledningen att jag igår fick vara med om ett träningspass i sällan skådat slag! Vi var nämligen åtta tjejer som körde en teamwod. Kolla här:

Tidigare Games-gudinnan Emelie Smiding tyckte det var en ”kul grej” att köra en variant av Murph. Ni som vet vad Murph är har antagligen redan stängt ner den här bloggen nu, men för er andra: det är vidrigt.

Vår variant byggde på att alla deltagare tog med sig 100 pull-ups, 200 armhävningar och 300 airsquats in i potten. Därefter skulle man hjälpas åt att beta av megamonstret i den takt det gick. En härlig teamwod utan dess like!

isabel-boltenstern-solid-api-2

Tillsammans gjorde vi alltså 800 pull-ups, 1600 armhävningar och 2400 (!) airsquats. HERREJÄKLAR, vad mycket det är när man pusslar ihop allt. För att det inte skulle bli för rörigt delade vi upp oss i grupper om tre och två, och när vi som sista lag gjort klart våra airsquats hade det gått 62 minuter, om jag inte missminner mig totalt.

Nu ska jag klappa snällt på min träningsvärk och åka till jobbet. Idag ska jag intervju simdrottningen Sarah Sjöström, men först lite möte i Kanal 5-huset!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.