Träning

Det vidriga Insta-passet

26 september 2019

Era jäklar. Vet inte riktigt om jag tycker om er längre? KANSKE lite mindre p.g.a det alldeles bedrövliga träningspass ni satte ihop till mig via Instagram. Nu kanske det inte LÅTER så jobbigt (vilket jag också hånfullt sa till Alexander innan jag startade) men det fick jag bittert äta upp på varv fem då jag väggade totalt. Har nog aldrig flåsat så våldsamt i mitt liv.

Nåväl, ni skrev ner era favoritövningar och jag plockade ut fem av dem. Sedan körde jag följande:

1-2-3-4-5-6-7-8
Devil press (2 x 10kg)
Toes to bar
Marklyft (50% av max)
Burpee boxjump over

Varannan minut, alltså när klockan kom till 2:00, 4.00, 6.00 osv var det dags för 8 wallballs innan jag fick fortsätta igen.

(Bild från varv två, innan det gick åt helvete.)

På pappret lät det SUPERLÄTT men jag hade glömt att jag inte kört flås på väldigt länge och därför inte kunde maxa från start. Så vad gjorde jag? Maxade från start, givetvis. Begåvat. Egentligen var tanken att köra två varv till, 9-10, men jag fick lock för båda öronen och bankande huvudvärk, så jag vek mig efter åttonde varvet.

Det mest frustrerande var tidspressen som kom framåt slutet, när man precis dunkat av 8 wallballs och skulle gå direkt in i 8 burpee boxjump over och därefter knappt hann andas innan det var dags för wallballs igen – totalt knäckande!

Om ni tänker köra passet: lycka till, och låt mig veta hur det gick!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.