Livet

En annorlunda date night

4 oktober 2018

Kära dagbok,
när jag är 95 och bor på hemmet kan det vara kul att kunna titta tillbaka på vad jag gjorde i huvudstaden under min ungdom, så här kommer ett sådant inlägg! I måndags (tänk, en vardag!) gick jag på event med min sambo. Hans jobb Barebells anordnade en sleepover (ungdomsslang för övernattning) på Scandic Haymarket. När vi checkade in på rummet möttes vi av matchande pyjamaser och ögonbindlar.

isabel-boltenstern-barebells

Vi hade flera härliga kompisar som också var bjudna! Min bloggkollega och Instakärlek Alexandra Kamperhaug var där tillsammans med sin husband to be David – och vi hade en fullfjädrad spelkväll som inleddes med klassiska Jenga. Hjärtat låg i halsgropen stup i kvarten.

isabel-boltenstern-barebells-2

Därefter körde vi en version av spelet med andra ord! Skrattade hejdlöst åt hur desperat vi försökte beskriva Don Juan, Lochnessodjuret och Babsan. Innan det var dags att tassa tillbaka till våra rum bestämde vi en ny brädspelsdejt med paret Kamperhaug-Pizzoni. Längtar!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Matilda 7 oktober 2018 at 20:38

  Hej! Det har inget med ditt inlägg att göra men vill bara säga att din blogg är en sån härlig plats att gå in på! Här finns inga krav på något och jag har inte hittat den känslan hos någon annan bloggare då alla ger mig ångest och känslan av att jag inte räcker till. Men din blogg och dina tankar är verkligen bara dina och därför blir du och din blogg så genuina vilket verkligen behövs i denna atmosfär. Fortsätt med det du gör för du är grymt bra!!! Och viktig i en atmosfär där ALLA bloggar handlar om samarbeten och hur bra dem har det! Stor kram och tack!

  • Reply Isabel Boltenstern 8 oktober 2018 at 20:34

   Fan vad glad jag blir <3 det värmer att höra, ska du veta! Stort tack för att du tog dig tiden att kommentera just detta!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.