Resor

En bild i timmen – London

26 februari 2017

Vår London-weekend börjar lida mot sitt slut, och det är dags att återuppliva ett gammalt favoritformat: en-bild-i-timmen! Det var kanske fyra år sedan jag gjorde en senast? Så här såg vår lördag i London ut, timme för timme!

09.00 – Hotellet vi bor på, The Hoxton i Shoreditch, är supermodernt och underbart. De har ett simpelt system för frukosten som är himla fyndigt. Kvällen innan hänger man ut en påse där man kryssar i hur många personer man är, och vilken tid man vill ha sin frukost. När man vakar kan man bara linda in sig i en filt och hämta den fyllda påsen utanför dörren, för att sedan äta frukost på sängen. HUR MYSIGT?

10.00 – Eftersom fredagen bjöd på rännande i butiker tänkte vi ägna lördagen åt lite sightseeing. Båda var måttligt intresserade egentligen, men det kändes konstigt att åka till London och INTE se något turistigt. Planen var att se en fräsig bro, så vi tog tunnelbanan till London Bridge. Väl där insåg vi vårt misstag. London Bridge var den tradigaste bron i mannaminne. Men där borta, där såg vi Tower Bridge som vi borde åkt till istället. Kan vara bra att googla ibland.

11.00 – Därefter åkte vi till Big Ben. Vi tog några bilder, roterade 180 grader och fotade London Eye. Kändes väldigt unikt att ta selfie utan selfiepinne.


Bonusbild på mig i min nya jacka. Glömde ju som sagt min på flygplatsen i Lyon och efter att ha gått i 203590 butiker utan att hitta en vettig köpte jag denna sopsäcksinspirerade trasa för 200 spänn. Fyllde sin funktion med nöd och näppe!

12.00 – Vi strosade vidare och mamma pratade i mobil utanför telefonkiosk. SÖT-MAMMAN! (OBS, för er som inte sett mig i min tandställning så får ni en unik bild här.)

13.00 – Mamma fyllde år för en vecka sedan, och i present fick hon valfritt klädesplagg från London. Detta är jackan hon valde och är SÅ fin i. Tusen gullpoäng till henne.

14.00 – Isabel ”Småätaren” Boltenstern fick blodsockerfall mitt i shoppingen och tyckte det var en lysande idé att föreslå vinlunch. Sagt och gjort! Vi gick till Piccolino.


Jag åt denna supergoda pasta med chili, vitlök, zucchini och scampi, och mamma tog…

15.00 – …någon frutti di mare-historia! Så orimligt gott.

16.00 – Därefter satt vi kvar, drack vin och pratade. Bästa tidpunkten på hela resan faktiskt.

17.00 – Därefter fortsatte shoppingen och vi hittade följande brillor. Önskar ibland att man hade stake att äga ett par sånnahär, men dessvärre är man inte häftigare än att ta en rolig-bild-framför-spegeln.

18.00 – Mamma blev lite trött inne på Lululemon. Vi köpte vars två sport-BHar för hur kan man INTE det efter några glas vin. Därefter åkte vi hem till hotellet för att på tio minuter svira om. Mammas andra födelsedagspresent var att äta middag på Blixen, nämligen.

19.00 – …och väl där mötte vi upp med de här gull-sorkarna! Johanna och Anton hade av ren slump bokat in sig på Londonweekend samma datum, och efter mycket pusslande hann vi träffa varandra.

isabel-boltenstern-london-04786+

20.00 – Middag!

21.00 – Även om det bara var 900 meter hem unnade vi oss en taxiresa. Trötta fötter.

22.00 – HÄR slutar en-bild-i-timmen London edition. Gäspande i hotellbadrummet, med uppknäppta byxor för why not. Nu ska vi till Gatwick, och nästa destination blir Marbella.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Wenche 26 februari 2017 at 17:03

  Söt-Kerstin! Så fin jacka hon köpte inne på Uniqlo också, välbekant och favvo-ställe inom klanen Andersson! Man vill ju bara fika med er två efter detta inlägg!

 • Reply Ida 26 februari 2017 at 17:27

  Blev avundsjuk på Uniqlo-påsen! &den goda maten. ?

 • Reply Sara 26 februari 2017 at 23:59

  Vilken underbar resa ni verkar haft, bortglömd jacka till trots. :)

 • Reply Malin 27 februari 2017 at 10:09

  London är ju alltid London, alltså! Det går typ inte att ha tråkigt där.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.