Livet

EN BILD I TIMMEN

4 maj 2017

Igår hade jag en superhärlig dag på schemat, och tänkte att ni skulle få följa med i ett troget gammalt koncept: en bild i timmen! Här kommer 15 bilder från en onsdag med kaffe, träning och födelsedagsfirande.

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-8

08.00

Efter att ha drömt att Alexander vänstrat med Noora från Skam var det härligt att bli väckt med kaffe på sängen. De senaste veckorna har vi försökt sova minst 9 timmar per natt, och… ja. Nu vet ni det.

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-9

09.00

Under andra vändan Zoegas Skånerost hällde jag på lite vatten till våra växter och skrev en snabb att-göra-lista för dagen. Har ju fyndat ett retroblock för fem spänn på Panduro, och ibland är det lättare att ta med än hela kalendern.

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-10

10.00

Vid tio hade vi OS-möte på ett café. Nästa fredag ska jag och Jonas (i den ljusa skjortan, ni vet) åka till Kreta och göra ungefär hundra intervjuer. Nu kanske ni tänker att jag tog i lite, när jag skrev hundra? Det gjorde jag inte. Mer om det i senare inlägg.

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-11

11.00

Efter mötet gick jag till Crossfit Solid (<3) och mötte upp med Api (<3). Vi körde ett idiotpass (vi sprang idioten, alltså) plus intervaller på assault bike, OCH lite knäböj och grejor. Som ni vet älskar jag att träna med denna böna, så this made my day.

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-12

12.00

*illustrerar hur trött jag var efteråt*

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-13

13.00

De här flitiga gullungarna satt i solen och väntade in dagens andra träningspass. Jag sa hej, sedan gick jag och köpte lunch och födelsedagspresenter till aftonens firande. Fastnade givetvis 30 minuter på Lagerhaus because why not. Har blivit helt besatt av deras sortiment..?

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-14

14.00

Hittade de här fina blommorna, och kunde ju inte hålla mig. Köpte en kruka till mig, en till Matilda och en till Josefine. Plus en grej till som ni får se längre ner i inlägget.

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-15

15.00

Satte mig på balkongen och NJÖT av vädret. Från att ha varit så ohyggligt less på Sverige och dess väder, är man nu som nykär igen? Imorgon ska det tydligen bli 18 grader dessutom :))) *väderbloggen*

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-16

16.00

Såhär blev presenterna! Virade lite papper om krukan, band fast med lantligt band och fäste vars ett presentkort på & other stories. Jag tyckte det blev stiligt!

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-17

17.00

…Och på tal om stiligt: mötte upp med den här killen <3 världens finaste, om en får säga så utan att låta för töntig.

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-18

18.00

På väg till middagen bad jag Alex ta en bild på mig, för såhär Instagramvänlig har jag nog aldrig varit. Byxorna kommer från Åhléns, till dig som frågade i tidigare inlägg. Fullkomligt älskar de!

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-19

19.00

Framme på galej! Vi gjorde ett tappert försök att sitta ute och grilla, men efter en kvart bar vi in allt igen. Hann dock ta en bild på några av alla härliga kompisar som var där. Har saknat de så himla mycket! (Plus bubbel, har saknat det också.)

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-20

20.00

Dinner-time!

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-21

21.00

Okej, det får bli en till svartvit samtalsbild eftersom vi inte rörde oss många decimeter under kvällens gång. TACK till Josefine och Matilda, plus deras mammor som födde dessa solstrålar på samma dag. Briljant av moder natur, om ni frågar mig. Väldigt härligt att träffas på en onsdag, fastslog vi. Annars är det fullsmockade helger som avlöser varandra, men mitt-i-veckan-upplyftet kändes väldigt bra.

isabel-boltenstern-en-bild-i-timmen-22

22.00

Strax efter tio-tiden knatade vi hemåt. Den här dagen går till historien som en av de bättre onsdagarna på mycket länge, så tack alla inblandade!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.