Jobb Resor

En dag i Lille

24 januari 2017

Nu har jag och mina kollegor varit i Lille 40 timmar, och här kommer en listsammanfattning på allt positivt som hänt sedan dess! Det negativa skriver jag inte om. Känner att jag behöver boosta mig själv med roligheter, nämligen.

09.12 – Varje morgon äter vi frukost ”sista timmen”, och denna gång var det MAGNIFIKA ägg. Stekta. Sunny side up. Bryggkaffe (kan inte begripa hur någon kan tycka om maskinkaffe?) med varm mjölk.

09.43 – Enligt konstens alla regler avslutas varje frukost med ”listan”. Gårdagens tre bästa händelser, stor som smått, listas av samtliga deltagare kring bordet. VARMT tips till alla som vill börja dagen lite gladare, lite roligare och… ja. Min lista innehöll bland annat när Surfarn hötte med näven åt en annan bilist och på så vis åldrades femtio snabba år på tre sekunder.

11.23 – Rum 523 förvandlades till en skrivsmedja. Surfarn och jag gjorde limerick på ortnamnet Lille. Det var kul!

11.26 – Passade på att titta på hundvalpar på Blocket. Mailade en tjej om en liten rackare också… Råkade bara.

11.47 – Vi åkte in till stan för att finna mer inspiration till vår limerick men hann bara med att ta en lunchkaffe innan nästa jobb kallade.

13.10 – På spelarhotellet genomförde vi några intervjuer, och bäst på hela dagen var att EMMA var där. Min kära vän som jobbar på TT gör alla tillställningar en hel del roligare, så jag blev lite varm i hjärtat när jag såg henne. Tyckte jag såg ut som en lömsk bankrånare från tecknad film.

15.55 – Jag bjöd in till jobbfest på mitt rum, så Emma skrev texter vid skrivbordet och Surfarn och jag redigerade på minibaren/på golvet/halvvägs upp i fotänden på sängen. Efter några timmar kände jag att det hade varit skönt att vila ögonen, och somnade till det mysiga knappandet från kompisarnas datorer.

19.00 – Hotellgym lämnar ofta mycket över att önska, men med Surfarn hade något dunderpass som bara krävde kroppsvikt, och idag (när detta skrivs) har jag sån FÖRBANNAD träningsvärk i allt mellan axlarna. Ljuvligt.

19.02 – Tycker det är så snällt när gymmet ger en valmöjligheten att utrotas manuellt eller per automatik.

20.00 – Tillsammans med Emma, Surfarn, Niklas och Per blev det middag. 16,90 euro för all-you-can-eat-DIY-pizza. Jag gjorde tre minipizzor: en med svamp och paprika, en med pepperoni och chèvre och en med skinka och cilli. Ljuvligt!

22.30 – Efter middagen snabbredigerade vi klart ett avsnitt som kommer rulla på Kanal 5 ikväll. MISSA EJ! PS. vi var väldigt fnittriga och vek oss dubbla av skratt åt följande:

22.45 – Kvällen avslutades med ett videosamtal med Alexander, och hemlängtan slog till lite grann. Jäkla mysig snubbe man har hittat.

00.30 – Insåg att min hårbotten jobbat upp en smörliknande lyster, så det fick bli en attackdusch med hårtvätt och inpackning. SLUT PÅ DAGEN!

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Alli D 24 januari 2017 at 18:55

    11.26 – supportar detta klockslag till 200%.

    22.45 – väldigt glad på andra änden också. Samt lite tårögd av att läsa dina fina ord.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.