Jobb

En dag på Google och YouTube Bootcamp

20 oktober 2017

Idag har varit en så jäkla rolig dag! Åh, vad jag har endorfinrusning i hela kroppen!

isabel-boltenstern-google-youtube

För några veckor sedan bjöd självaste Google in mig för att hålla låda på ett bootcamp för nya YouTubers – och idag var dagen! 100 personer som pysslar med Instagram, blogg eller andra sociala medier hade bjudits in för att få en kick in the butt att börja med YouTube.

Klicka här för att prenumerera på min YouTube-kanal!

Målet var att inspirera och sänka tröskeln, visa att det inte behöver vara ett enormt Kebnekaise att bestiga. Så många är nyfikna på att göra rörligt material men tycker det känns onaturligt att filma sig själv och lära sig redigera. Allt det och massa annat har vi pratat om idag!

isabel-boltenstern-google-youtube-bootcamp

Snodde skamlöst den här bilden från Margaux, som deltog i paneldebatterna! Så kul att få prata strategier, trender och innehållsskapande med henne, Heja-Internet-Jocke, Sabina Decireé och Jonna Jinton. Eftersom jag inte känner någon som håller på med varken YouTube eller blogg blir det ofta ensamt och grubbligt, men idag fick jag verkligen se styrkan i Internet-gemenskapen och är så tacksam!

Har alltså haft en superdag, så TACK till arrangörerna på Google! Och TACK alla ni som kom fram och pratade efteråt och kommenterade så fint på min Instagram. Det värmer verkligen!

Nu ska jag poppa popcorn och inleda säsong sju av Game of Thrones! Slut på missbruk av utropstecken!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pia Olsson 21 oktober 2017 at 09:20

    Åh det lät ju som ett jätteintressant event! :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.