Livet

En flygtur över Stockholm

4 april 2018

De senaste dagarna tycker jag folk har känts så glada! Är det de röda dagarnas inverkan? Har livslusten kommit tillbaka med solen? Kvittrar vi ikapp med fåglarna? Oavsett anledning, eller all of the above, så älskar jag det. Det känns som att jag själv sänkt axlarna en decimeter och andas numer i kvadrat per automatik.

Tidigare år har jag inte varit så påverkad av mörker och kyla, men vintern 2017/2018 kommer jag inte sakna för fem öre. Nu längtar vi bara efter att gräset ska bli något grönare så det inte ser ut som att vi är statister i Lejonkungen. Här kommer en bild jag tog med Alex drönare igår:

isabel-boltenstern-dronare

Kolla bara hur söt den är? Det närmsta man kan komma en Tamagotchi 2018, fast den fyller en funktion. Detta var tredje gången jag flög den, och till skillnad från de två förra gångerna höll den inte på att krascha. Tidigare har jag fått äran att köra den i sportläge över vatten och det har… varit traumatiserande.

isabel-boltenstern-dronare-9+

*visualiserar att vi flyger över kritvita stränder på andra sidan jorden*

isabel-boltenstern-dronare-7+

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.