Livet

En helhjärtad intervju

29 oktober 2018

I helgen såg jag första avsnittet av Mys bröllop på sjuan och blev helt tagen av huvudpersonen My Feldt. Jag har följt henne på Instagram ett tag, sedan en av mina läsare tipsade mig om hennes ljuvliga konto – och jag fullkomlig älskar denna människa. Hon är ett färgglatt tomtebloss, på något vis!

När jag tog min sedvanliga bloggrunda imorse upptäckte jag att Krickelin hade intervjuat henne och publicerat en extremt naken, stark och ocensurerad version som slet tag i mig. Helsike, så bra texten var. Det var hela känslospektrat innan morgonkaffet.

Ni måste läsa intervjun här, och börja följa My på Instagram!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.