Träning

En helsikes massa skivstång

22 september 2018

Med tanke på att jag skrivit ganska flitigt på boken på senaste har träningen halkat sakta men säkert ner i prioordningen, men nu när jag har en veckas totalsemester har jag greppat skivstången igen! Fasiken, så skönt det var. Tänker verkligen det varje gång jag tränar (förutom när jag kör något med airbike). Låt oss kika på hur passet såg ut!

Kort och gott betade jag denna att-göra-lista utan att sätta någon klocka. Ibland är det skönt att slippa känna den där jäktande känslan och bara låta det ta den tid det tar!

30 marklyft @ 50 kg
30 utfallsteg @ 30 kg
30 push press @ 30 kg
30 frontböjar @ 30 kg
30 stångrodd @ 30 kg
30 hang power clean @ 30 kg

När upphållen varit längre än träninsperioderna brukar jag få en fenomenal träningsvärk – i händerna! Greppet som annars bara klamrar sig runt kaffekoppar behöver akiveras lite oftare för att det inte ska uppstå, hehe…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda 23 september 2018 at 18:24

  STARK!!
  Du Isabel, eftersom att jag tipsade om powerstövlar i ett tidigare inlägg kanske du kan tipsa om bra skor att lyfta i?
  Säger jag som i flera år använt innefotbollsskor att lyfta i. (Vilket iofs. fungerar otroligt bra, sköna och ger bra kontroll i lyften)
  Men kanske har du ett ännu bättre tips?
  TACK på förhand!
  KRAM

  (ursäkta caps-lock anfall)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.