Listor Träning

En lista om träning

4 juli 2017

Jag snubblade över en lista om träning, och var tvungen att fylla i den själv. Älskar ju som bekant listor, och har ju fått ett rejält uppsving i träningen på senaste – så porqué no som man säger i Spanien. Frågorna är snodda härifrån. Om ni själva fyller i den – hojta i kommentarsfältet, så får jag läsa vad ni tycker och tänker!

» Den här träningen längtar jag efter just nu:
Förr tyckte jag att kroppsviktshistorier var absolut roligast, men senaste dagarna har jag varit så orimligt sugen på allt som har med skivstång att göra. Jag tror att allt grundar sig i att jag såg tyngdlyftningen från SM-veckan och blev inspirerad. Med risk för att låta som jordens största tönt: jag känner mig så MÄKTIG när jag lyfter? När jag skrivit klart den här listan ska jag bannemig åka till boxen och snatcha.

isabel-boltenstern-crossfit-snatch+

» …men det här står mig upp i halsen:
Allt som har med kondition att göra! Eller jag ska korrigerade det här svaret lite: allt som är ren kondition utan distraherande moment. Varför är det helt okej att springa 30 minuter om man jagar en fotboll, men outhärdligt om man bara… springer? En annan konditionsdödare är airbiken. Jag avskyr den.

» Det här träningsplagget är min favorit just nu:
På Åhlénsrean införskaffade jag den här tröjan ↓ från Peak Performance. Dels är den ju spexigt delad i ryggen och långärmad magtröja (<3), MEN OCKSÅ päronglassgrön som är en av mina favoritfärger.

isabel-boltenstern-crossfit-squat

» Det här skulle jag verkligen behöva träna mer:
Alltså… ”Verkligen behöver” låter ju som att ens existens går under om man inte spottar upp sig. Det är ju en sak att man ”verkligen behöver” löpträna om man exempelvis är grottmänniska som jagas av djur på daglig basis, eller typ elitidrottar for a living. Men jag är inte nära något av de där, så vad jag ”verkligen behöver” är ingenting.

När jag satte upp mina träningsmål för 2017 var jag klok nog att lägga de i linje med vad jag gillar att göra. På så sätt kommer mycket resultat ”gratis” under tiden jag mest ”gör det jag gör”. Tack, kloka Isabel, för att exempelvis milen-på-en-viss-tid lyser med sin frånvaro!

» Den här känner jag mig stark i/på:
Rent kroppsligt sitter mitt krut nedanför midjan, och låren är väl tacksamma medspelare. När det kommer till övning är jag glad att lyften går framåt, och att jag tog nytt personbästa i frivändning för någon vecka sedan! 65 kilo!

isabel-boltenstern-midsommar-crossfit-10

» Just nu stör jag mig på det här i träningsväg:
Jag trodde aldrig jag skulle skriva dessa ord, men just nu stör jag mig inte på något alls? För att vara en person med 205902 åsikter om precis ALLT är det en fröjd att för (kanske) första gången inte give a rat’s ass.

» En träningstrend jag tror, eller hoppas, kommer gå över är:
Att dela upp sina träningsdagar efter muskelgrupper, kanske? Kroppen är ju ändå så pass bra att armarna fungerar två dagar i rad, likaså benen.

Eller punktera idén om att man måste lägga om halva livet för att hinna träna. Träning behöver inte genomsyra hela ens vardag, man måste inte ändra sättet man äter för att det ska ”fungera” och man behöver absolut inte vara en ”träningstyp” heller.

HEHE, humoristiskt att tjejen som fyllde i listan innan mig svarade ”alla dessa träningspass och filosofier som går ut på att det ska ta max en kvart”. HÄR kan ni se min video där jag hemmatränar i just 15 minuter!

» Det här har jag en tendens att prioritera bort:
Uppvärmningen! I förrgår GAPSKRATTADE Alexander åt mig eftersom jag intagit position på en träningscykel. ”VÄRMER DU UPP? Det har jag ALDRIG sett dig göra”, gormade han. Oh well…

Och att dricka vatten! Jag brukar klämma en Nocco innan träningen, men inte en droppe vatten varken innan, under eller efter. Måste nog skärpa till mig lite på den punkten…

» Jag står inte ut med:
Besattheten av att vi vanliga människor (alltså ej elitsatsande osv) ska strukturera upp träning, kost, vitaminer, aminosyror, kalorier, pulsslag, snittider osv osv osv till förbannelse. Tänk, så mycket tid vi lägger på saker som spelar marginell roll.

» Skulle jag bara få träna en sak i resten av mitt liv så skulle det vara:
Crossfit. Det absolut roligaste, mest varierande och inkluderande jag någonsin varit med om i träningsväg.

isabel-boltenstern-crossfit

» Det allra tråkigaste med att träna är att:
Man får så extremt mycket smutstvätt PLUS att det är jobbigt att tvätta håret stup i kvarten. Bless higher powers för torrschampoo!

» Kommande vecka lovar jag mig själv att:
Träna med Api minst en gång! Idag registrerade vi oss till en tävling (hehe, berättar mer i annat inlägg), så vi behöver jobba ihop oss som ett lag!

isabel-boltenstern-crossfit-api+

LÄS MER:
SJUK SYN PÅ MAT
ATT TRÄNA MED NÅGON ANNAN
SPRANG VILSE PÅ LÖPRUNDAN

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Elin 5 juli 2017 at 16:54

  Haha, alltså igenkänning på känslan att sakna skivstången!
  Började med crossfit i våras och hittade i samband med det ditt konto på Instagram, din kanal på youtube och din blogg och jag vill verkligen säga tack till dig. Tack för att jag genom att se dina videos ( ja, jag tittade på alla videos på en förmiddag… ) känner pepp och mod när det kommer till träningen och vågar sånt jag aldrig trodde jag skulle våga, övar handstående för fullt nu liksom! Låter säkert töntigt men du har blivit som en förebild på många sätt, inte bara när det gäller träningen. Så tack för att du är du och för att du är så himla grym, men framför allt tack för att du lärt mig att Nikes damtights i XS motsvaras av L i Nikes juniorstorlekar!! Himla bra!
  Världens största kram

 • Reply Derulo 8 juli 2017 at 18:40

  Vilken jävla röv! <3

  • Reply Boo 9 juli 2017 at 10:55

   Ja DET man hade gjort med den om man fick chansen! :O

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.