Livet

En märklig dag…

7 april 2017

Det är så svårt att sätta ord på händelserna i Stockholm idag. Så nära, så overkligt men plötsligt inte bara en farhåga längre. Det många av oss gått och fruktat blev idag en sanning som ledde till fullständig förvirring, ovisshet och rädsla. Brustna familjer, rädda individer och ett helt samhälle som blivit omskakat.

Tänk att detta är vardag i andra delar av världen. Mår illa.


Sidenote, som just nu mest känns helt meningslöst: imorse gästade jag Nyhetsmorgon och kaospratade om utmattning. Arbetsgivarens roll, skadlig företagskultur och expertråd från HR-chefen Susanne. Här kan ni se klippet.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sofia 7 april 2017 at 23:30

  Kära isabel. Jag minns inte om jag skrivit detta innan men här kommer det igen. Jag har följt dig sen Lunarstorm. Du fattar ju hur länge det är. Sedan va det bilddagboken. Blogg. Och så vidare. Jag har sen första stund då jag va typ 13 eller något sådant imponerats så mkt av de fina bilder du tagit. Och fortfarande är jag det du har ju gjort en sjuk utveckling och karriär. Jag blir så ledsen av att höra hur din förra arbetsplats behandlade dig. Vilken förlust för dem. Inte nog med att iallafall jag kommer bojkotta dem for evigt så förlorade dem en talangfull person!!!! Kraaam

  • Reply Isabel Boltenstern 10 april 2017 at 09:06

   Sofia! Stort tack för ditt fina meddelande <3 fan vad det värmde i hjärtat!

 • Reply malin 10 april 2017 at 19:48

  bra snackat, isabel!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.