Livet

En onsdag mitt i livet

12 april 2018

God morgon, kamrater! Innan denna torsdag rullar igång tänkte jag visa hur gårdagen såg ut genom kameran. Jag gjorde nämligen något så bloggigt som att gå på pressevent! För att inte gå ensam och känna mig som ett vilset får (tänkte skriva fån, men får var lägligt i det här fallet) hookade jag upp med tre tjejer från Aller, som är hemmet för min blogg här på ELLE.

isabel-boltenstern-blogg-25+

Vi började besöka Ibeyo Studio som kanske har den ballaste ingången i hela Stockholm.

isabel-boltenstern-blogg-26+

De hade smällt upp höstens nyheter från bland annat Tommy Hilfiger, Monki, & other stories och Weekday. Ni som följde min instastory såg att &other stories kommer släppa en bullet journal! Believe the hype!

isabel-boltenstern-blogg-28+

En sneak peak på Monki’s höstnyheter:

isabel-boltenstern-blogg-29+

Här står vi vid ett märke vid namn The Cords & co som satsar på 100% manchester. Ni som läst om min 70-talsbetuttning förstår att jag blev överlycklig!

Croppad hoodie i manchestertyg? Hell to the yes!

Därefter gick vi till en presslunch för Unionen Opinion med tema stress och utmattning. Fick en superhärlig sallad att knapra på innan…

Erica Dahlgren, 50% av skribentduon till boken ”Hjälp, jag är utmattad”, pratade om varningssignaler och egna erfarenheter. Så otroligt vältalig och härlig! När jag kom hem sträcklyssnade jag på tre avsnitt av hennes och Underbara Claras podd ”en underbar podd”. Rekommenderar verkligen!

Så såg gårdagen ut! Idag blir det ytterligare några pressbesök innan jag åker ut till landet en snabbis. Jag ska dessutom packa löparskorna och ta april-rundan där ute! Så, nu skrev jag det, så nu måste det bli av…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.