Livet

En perfekt vinterdag

3 januari 2018

Umeå har varit så fenomenalt vackert idag! Klart, kallt och fotovänligt. Med kameran på axeln och fruset snor i näsborrarna tog denna täppta individ en liten promenad. Fullkomligt älskar när solen ligger såhär lågt hela dagarna.

isabel-boltenstern-vinter-1

Hunden Zelma höll mig sällskap och tassade efter mina fotspår. Hon blev arg och karatesparkade mig för att jag inte hittade pinnar att kasta till henne.

isabel-boltenstern-vinter-2

Okej, bara en hundbild till på gammeltanten som inte ser en dag ut äldre än… valp.

isabel-boltenstern-vinter-5

Efter promenaden återgick vi till soffan för att kika på damernas slalom. Om exakt en månad, på dagen, åker vi till OS och jag har ganska många reportage, inslag och redigeringsdagar som ska checkas av innan dess. Fullspäckat schema med andra ord. 90% kul och 10% tung utandning.

isabel-boltenstern-vinter-6

Ikväll åker vi tillbaka till Stockholm och kommer tillbaka till rutinerna. Det ska bli ganska skönt, trots att de senaste veckornas ledighet inte skadat det minsta. Två veckors förkylning har väl inte varit en höjdare, men other than that: oklanderligt. Så nu säger vi tack och hej till Umeå, Västerbotten, Norrland och dess vackra natur. Åter till överhettad kropp i tunnelbanessytemet.

isabel-boltenstern-vinter-7

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jeanette 7 januari 2018 at 17:14

    Vilket otroligt vackert vinterljus du har fångat i bilderna :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.