Livet

En riktig sommardag

7 juli 2017

Igår var, precis som rubriken avslöjar, en riktig sommardag. Efter att ha betat av en massa måste-mail tog jag bussen till Reimersholme och mötte upp med Sara – min äldsta Stockholmsvän! Inte att hon är äldst till åren, alltså. Men jag har känt henne längst. För nästan exakt tio år sedan skrev hon till mig på Bilddagboken (SOM NU LÄGGER NER?!), och när jag flyttade upp hit var hon den enda jag kände. Såhär ser Sara ut:

isabel-boltenstern-sara-2

Vi tog en promenad och åt födelsedagslunch i efterskott, pratade om energi in-och-ut och hur mycket uppoffringar egentligen får kosta innan de enbart blir negativa. Åh, jag kan sitta och prata med Sara i timmar!

Därefter köpte vi glass och strosade runt i butiker. Vi båda är ju besatta av papper, pennor, block och sådär… I mitt bakhuvud vill jag i framtiden ge ut en jäkla stationary-kollektion med perfekt disponerade att-göra-listor, findesignade kalendrar och retropennor med perfekta spetsar.

Ni kanske inte visste detta om mig, men vissa dagar kan jag sitta i flera timmar och titta på hur folk gör sina bullet journals? Jag äger ingen själv eftersom jag antagligen hade blivit GALEN då, men HÄR kan ni kika på ett härligt klipp. Och HÄR kan ni se lite kalligrafi-tips. VÄLKOMNA NER I FÖRDÄRVET!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Astrid 13 juli 2017 at 12:56

    Skojar du?! Trodde jag var ensam om att sträcktitta på bullet journalvideos. Älskar det! Så tillfredsställande med att allt är strukturerat men ändå kreativt! *dreglar*

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.