Bebislivet

En riktigt bra dag

12 november 2021

You heard me – idag har varit en riktigt bra dag! Givetvis har fredagsfaktorn gjort sitt, men även dessa grejor har gjort gott för helhetsbetyget:

RESEBOKNING INFÖR JULEN

Efter mitt lilla meltdown där jag saknade min familj slog jag slag i saken: jag behövde ett datum att se fram emot då vi ses igen! Idag bokade vi en julresa till Spanien och det ska bli ljuvligt. Båda mina föräldrar med respektive, min bror med familj OCH Alex föräldrar ska fira jul ihop i år, och det är till exempel första gången min mamma träffar Alex pappa. KNÄPPT när de har ett gemensamt barnbarn men aldrig setts!

RULLTRAPPEPREMIÄR MED BARNVAGNEN

Efter att ha tröttnat på nedkissade utomhushissar var det idag dags att ta vagnen i rulltrappa för första gången. Jag har varit lite skraj för det med tanke på snittet – jag får ju inte lyfta tyngre än bebisen (5 kilo) och har drömt svettiga mardrömmar om hur jag tappat vagnen halvvägs ner. Idag hade jag vännen Sara med mig som moraliskt stöd och krockkudde nedanför i trappan. Allt gick prima!

LUNCH MED EN VÄN

…och den där Sara, henne åt jag lunch med idag! Hon messade imorse, och det blev en höjdpunkt att se fram emot!

BEBISVACCINATION

Det låter ju som en märklig höjdpunkt, men att besöka BVC är en fröjd. Efter mina värdelösa erfarenheter av MVC så blev bytet till nya mottagningen ett måste, och tack vare rekommendationer sökte jag aktivt upp en tjej som heter Karolina. HON ÄR SÅ BRA! Rak, tydlig och fri från tröttsamma moralpinnar. Ska köpa med mig en chokladask nästa gång jag ska dit!

FAMILJEPROMENAD I SOLEN

Efter någon dag med novemberrusk gjorde det gott att se the good old sun igen. Alex körde halvdag och därefter promenerade vi med Ilse och Ingrid i skog, nere vid vattnet och drack kaffe. Precis såhär visualiserade jag mig första tiden med bebis, och att ha lite föräldraledig tid ihop är inte dumt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jonna 15 november 2021 at 21:36

    Föräldralediga ihop är da shit. Oscar va ledig en månad istf för 10 dagar i början. Det va guld! Sen var det bara en månad jobb för honom (hemifrån) sen var det sommarsemester 4 veckor. Så himla najs!
    Får vi någonsin fler barn vill jag gärna börja typ 6 månader tillsammans hemma om det går. Sååå värt!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.