Kläder och smink Projekt

en vecka utan svarta jeans

26 mars 2017

JAG KLARADE DET! En hel vecka utan mitt levebrödsplagg som jag sällan är utan – svarta jeans. I måndags insåg jag att nio av tio pantalones i garderoben var svarta jeans, och då bestämde jag mig för en liten utmaning. Senast var det 50 dagar utan att köpa kläder, men denna gång jobbade jag mer småskaligt.

Under en veckas tid införde jag förbud mot svarta jeans, och det blev en större utmaning än en kunde tänka sig.  Låt oss ta en titt på hur veckan sett ut i klädesväg!

isabel-boltenstern-outfit-1

MÅNDAG
Jag fullkomligt älskar de här gröna byxorna från Samsøe Samsøe, och matchade med en simpel vit t-shirt eftersom jag är en n00b. Anledningen att jag alltid kör svarta jeans är att det är lättmatchat, så mossgrönt (bilden får de att se mesigare ut än de är) blev en bra första uppgift. Byxorna är obeskrivligt sköna, och får mig att gå med ett svassande steg.

Jag klickade precis hem ett par mönstrade i samma modell (ADLINK) eftersom de just nu reas ut till halva priset! LYCKAN! Har trånat efter de här så länge!

isabel-boltenstern-outfit-2

TISDAG
De här marinblå track-byxorna i bästa Spice Girls-anda köpte jag på Pull&Bear i Manchester för ett halvår sedan. Kvalitén är superrisig, och de blir noppiga om man typ… tittar på tyget. Men eftersom man får en superflådig bakdel i de tänkte jag: porqué no? Till detta: en simpel vit skjorta från Zara som hängt med sedan 2013.

isabel-boltenstern-outfit-3

ONSDAG
OKEJ, den här outfitten blev jag riktigt jäkla nöjd med? De mönstrade byxorna kommer från Bikbok och har några år på nacken, men tröjan är sprillans ny och kommer från J. Lindeberg. Har haft den vilandes i garderoben, men när jag fick på den vill jag inte ta av den? Här finns den i beige också, (ADLINK) som jag hade lagt rabarber på om jag sket pengar. Vilket jag tyvärr inte gör.

TORSDAG
På torsdagen var det träningsdags vilket ni säkert läst, och jag gick hemma i denna outfit flera timmar innan p.g.a pepp. Byxorna är mina favoriter från Skins (ADLINK), t-shirten är en simpel H&M-historia och sockarna är från Forever 21. Bostonterrier <3

isabel-boltenstern-outfit-5

FREDAG
Döper denna bild till ”uttryckt röv vid favoritkaktus”. Klänningen kommer från H&M, och jag tror det är den här: KLICK. Well, ni märker ju att jag inte är någon modebloggare eftersom allt i min garderob i princip slutat produceras, hehe. Armbandet kommer från & Other Stories.

isabel-boltenstern-outfit-6

LÖRDAG
Jag var hemma hela dagen och spatserade runt i min kimono som Linn gav mig i födelsedagspresent för något år sedan. Linn och hennes kille driver surf- och yogaretreats på Sri Lanka och OM ni vill bli lite avis på fina bilder från andra sidan jorden borde ni spana in deras Instagramkonto. Varning dock, man börjar per automatik hata sitt eget liv lite grann.

isabel-boltenstern-outfit-7

SÖNDAG
Sista dagen tog jag på mig ett par blå omlott-byxor som jag köpte för (HÖR OCH HÄPNA) fem år sedan, och detta är första gången jag använder de. De kostade typ 200 spänn på Forever 21, men jag har inte vetat vad jag ska ha till. Så den vita t-shirten fick jobba idag igen. Känner dock så fort jag tar på mig en jacka att jag ser märklig ut i dessa byxor? Om någon har tips på ytterplagg som funkar till ballongiga och härliga byxor – hojta!

Veckan är över, och nu ska jag försöka påminna mig själv om att det inte är omöjligt att bli en loose-kinda-gal åtminstone en dag i veckan. Adjö!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Emma 26 mars 2017 at 17:57

  Åh! Borde verkligen anta samma typ av utmaning. Använder enbart SVARTA jeans. Förut använde jag inte ens JEANS utan enbart kjolar och klänningar… Hmh. :)

 • Reply Linn 28 mars 2017 at 03:54

  Så fin du är i kimonon!! Och jag måste köpa de mossgröna samsø samsø brallorna!

 • Reply Malin 29 mars 2017 at 18:16

  Alltså alla jävla vita ankelstrumpor.. Lär dig att man har svarta strumpor!

  • Reply Isabel Boltenstern 29 mars 2017 at 21:01

   Fast om man har vita sneakers är det väl en jävligt dålig idé med svarta strumpor? Retorisk fråga. Du behöver inte svara.

   • Reply Malin 17 maj 2017 at 21:40

    .. bara så enerverande med alla tjejers vita ankelstrumpor..

 • Reply Nicolina 3 april 2017 at 19:27

  Men blå jeans då? ?också fett fint!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.