Projekt

Era 147 bokförslag

10 februari 2020

Ni är helt galna, men det vet vi ju sedan tidigare. När jag härförleden frågade er om böcker att läsa (via min Instastory) fullkomligt RASSLADE det in förslag. Det visade sig att ni slukar böcker som en annan slukar knäckemackor med ost. Det vill säga periodvis extremt mycket.

Jag skaffade ett konto på Goodreads, där man kan spara böcker man vill läsa, recensera böcker man läst och se vad ens kompisar plöjt genom på senaste. Väl i appen gjorde jag en ”book shelf” med alla era Insta-rekommendationer.

Klicka HÄR för att komma till listan!

Jag startade med ”Egenmäktigt förfarande” av Lena Andersson, och nu läser jag ”Folk med ångest” av Fredrik Backman!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofia 12 februari 2020 at 12:56

  Jag måste tipsa om Notes to self av Emilie Pine (tror den heter typ Allt jag inte kan säga på svenska). Den är så fantastisk! Boken är skriver i sex essäer som på ett eller annat sätt symboliserar författarens olika delar av livet. En essä handlar till exempel om när hennes tonårstid, en om hennes längtan till barn, en om den vuxna relationen till den under barndomen frånvarande pappan. Kostar just nu 49 spänn på Akademibokhandeln. Väldigt fin och gripande men också skönt att få som sex olika böcker i en, om man känner att man inte kar kraft eller tid för en hel bok på en gång.

  • Reply Isabel Boltenstern 24 februari 2020 at 12:49

   Tack för tipset! Har dunkat in den i listan nu och ser fram emot att läsa! :*

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.