Jobb Livet

Ett litet levnadstecken

16 januari 2017

God morgon, mina små gullefjun! Mästerskapslivet i Paris fortsätter och en vecka har redan gått. Kan inte begripa hur snabbt dagar kan gå när man flänger runt? Tittade igenom min kamerarulle och insåg att jag bara tagit en (1) bild senaste tre dagarna, och den (givetvis) på mig själv. Det är ett tydligt tecken på att man är en sann egoist som haft spännande saker att ägna dagarna åt.

Igår mötte de blågula Argentina, och idag tar de sig an grannarna på andra sidan Öresund: Danmark. 20.00 drar vi igång studion i Kanal 5, och som alltid är det OBLIGATORISK TITTNING. Annars är vi evigt ovänner.

isabel-boltenstern-paris

Badrummet här på hotellet har förträffligt ljus. Så bra att det nästan är FÖR bra. När man står och gör sig i ordning ser man varenda por, skavank och skäggstrå man helst hade varit utan. Vill installera fattigmansversionen av det här i min lägenhet, snarare än en-halvtrasig-spotlight-rakt-uppifrån som jag har i dagsläget.

Nu ska jag klippa ett reportage om Jim Gottfridsson vi bandade igår efter matchen. Ställ alarm, ring era farmödrar och avboka tvättstugan – för INGEN får missa Sverige – Danmark 20.00 ikväll på Kanal 5!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anders 18 januari 2017 at 22:41

    Älskar dina Parisreportage!
    Puśs från Skåne

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.