Träning

Ett stycke träningspass

28 maj 2019

Hallå i stugorna! Igår lämnade jag bokskrivarverkstaden för att *lyfta skrot*, som de säger. Jag befinner mig i Helsingborg, och tog jag en tur till FNF som är alltid när jag är på hemmaplan. Det är ljust, fräscht, stort, trevlig stämning, glada människor, hundar får följa med, pensionärsgrupp som tränar bredvid med små handskar (<3) och lokalen ligger granne med Zoegas kafferosteri, vilket gör att det luktar HIMMELRIKE där!

isabel-boltenstern-traning-06891+

T-shirt / SOC
Tights / SOC
Skor/ Reebok

Nu till vad jag körde! Den första delen såg ut såhär:

10 power snatch + 10 overhead squats
8 power snatch + 8 overhead squats
6 power snatch + 6 overhead squats
4 power snatch + 4 overhead squats
2 power snatch + 2 overhead squats

Tackar nu högre makter för copy-paste-fuktionen. Vikterna stegrar hela tiden, så börja inte för högt. Försök köra unbroken så gott det går! Efter första delen körde jag en massa bålövningar, 3 varv av följande:

10 strikta toes to bar i ribbstol
10 planka-till-köttbulle på pilatesboll
10 planka-till-pikhandstående på pilatesboll
10 benlyft med ben ihop
10 benlyft med ben delade

(Med benlyft menar jag att man sitter på rumpan med benen framåt, sätter händerna som stöttepelare mot marken i knähöjd och drar upp benen i luften. Svårförklarat!)

Efter det körde jag på måfå några GHD-rygglyft och D-ball over shoulder som ni ser på bilden ovan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.