Jobb

Europa League-final som slutade i moll

25 maj 2017

Några av er har redan läst vad som hände igår, och jag kommer inte ge några fler kommentarer om händelserna. Detta är det sista jag skriver i frågan. Innan vi går vidare till tråkigheterna får ni en härlig bild några timmar innan sändningsstart, när vi testade ljud och bild samt fixade frillan vid sändningsbussen.

isabel-boltenstern-europa-league-final

Min arbetsuppgift var att göra supporterintervjuer och ge snabba rapporter runt arenan, och såhär skrev jag på Twitter efter att några obehagliga händelser. Majoriteten av er förstår såklart hur fel detta beteende är, och resterande 1% vill inte ens försöka förstå. Så här kommer tweetsen, utan vidare förklaring.

(Sista tweeten innehåller ett filmklipp, klicka där för att se.)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Hank 25 maj 2017 at 10:23

  Jag tycker du skall klaga på din arbetsgivare istället. Du är bland folk där många har tagit några öl inför matchen. Detta visste du skulle hända, din arbetsgivare visste att detta skulle ske. Detta är en säkerhetsfråga som rör din arbetsgivare. Varför hade du inte säkerhetsfolk runt dig ? Detta borde du haft. Detta är i första hand en arbetsmiljöfråga och inte ett hat mot män.
  Tycker du skall ta upp detta med din arbetsgivare istället för att skriva en massa hatmejl om män. Alla vet att det sunda förnuftet försvinner ju mer man dricker.. Detta är inget nytt. Det verkar som att du blev överraskad. Det borde du inte blivit.

  • Reply Alexandra 1 juni 2017 at 06:26

   Det är fortfarande ingen ursäkt som gör att det är okej att gå runt och pussa på främmande folk för att man är full. Kan man inte hantera alkohol så ska man inte heller dricka. Detta är sexuella trakasserier och är straffbart enligt lag och berusning ses inte som någon rättfärdigande omständighet.

 • Reply Josefine 31 maj 2017 at 19:10

  Helt oacceptabelt! Den dagen du slutar överraskas av det här beteendet är samma dag som jag helt tappar tron på mänskligheten. Fortsätt kämpa! Du är en stjärna där ute i rutan!

 • Reply Sofia 31 maj 2017 at 22:05

  Det är nu det är läge att sitta ner och hålla käften, ””hank””

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.