månadslistor

FEBRUARI: OS-ångest och snigelslem

28 februari 2018

isabel-boltenstern-lista-februari

MÅNADENS HÖJDPUNKT:
Det är omöjligt att nämna något annat än OS! Dels för att OS är den mäktigaste sporthändelsen i världen, men också för att februari inte innehållit något annat än just det. Att se Frida Hansdotter och André Myhrer kamma hem vars ett slalomguld står givetvis högt i rang!

MÅNADENS BOTTENNAPP:
Att jag efter första sändningen hade en gråtfest av rang. Det var egentligen inget märkvärdigt som hände, och utåt sett tror jag inte någon ens märkte av det, men själv är ju bäste kritiker. Det var fumligt, snurrigt, pladdrigt och rörigt. Under två års tid hade jag gått och väntat på den där premiärsändningen, och när den inte blev som jag hoppats blev det en kemisk reaktion. Det är svårt att förklara, men att jetlaggad och hudlös göra en första prestation man inte är nöjd med blir som en karatespark i mellangärdet. Efter mitt lilla meltdown utanför restaurangen Teriyaki repade jag mig, och såhär i efterhand kan jag inte begripa varför reaktionen blev så stark på en så minimal sak. Expectation vs. reality, jetlag och en trött skalle är min gissning!

PS. så här glada var vi dock efter sista sändningen! Maria, Surfarn och jag.

isabel-boltenstern-os-pyeongchang-surfarn-maria

MÅNADENS RESA:
Sydkorea! Superspännande land och tre gånger så långt österut än jag tidigare varit.

MÅNADENS KÖP:
HAHA, det enda jag köpt var på Yangyang Airport (lika stor som typ Östersunds flygplats) klockan 04.30. Alla var övertrötta när vi gick in i den enda öppna butiken och ALLA fick dille på sheetmasks med snigelslem. Korea är ju kända för sina ansiktsmasker, och de fanns överallt i mängder. Det var en kollektiv mani som resulterade i vassa armbågar, fyllda shoppingkorgar och många frågetecken när man fått tillbaka sitt vett dagen därpå.

isabel-boltenstern-os-pyeongchang

 MÅNADENS LÄRDOM:
När man börjar klaga på saker och ting är det så vansinnigt lätt att fastna i en negativ spiral. Ju mer en klagar, desto fler negativa saker uppenbarar sig. Och klagande leder sällan till några mirakulösa förändringar – därför lobbar jag för policyn: klaga bara på saker du kan förändra. Allt annat: tugga i dig och, som de sjunger i Frozen, ”let it go”.

MÅNADENS POPULÄRASTE INLÄGG:
1. Hockey – hur svårt kan det vara?
2. Vi får aldrig ett fucking break
3. Puckelpist – hur svårt kan det vara? 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply mattias birgegård 28 februari 2018 at 23:00

    hej isabel

    du, är en hjälte för att du är så speciell. du har en stil i dina videor och i tv som är unik. man vet det är pratar då man ser dig, du borde ha en talkshow och synas framför alla andra, sluta aldrig göra det du gör, du är så bäst!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.