Hem och inredning

Flytten närmar sig – nu börjar vi!

13 oktober 2019

Söndagar innebär att både Alex och jag är hemma, och eftersom flytten närmar sig har tar vi alltid rejäla krafttag just denna dag. Fem flyttkartonger vecklats upp i sann origamianda, och jag har fotat några av de möbler och prylar som ska säljas. Allt ligger på Tradera, och klickar ni här kommer ni till min samlingssida med alla annonser! Låt oss kika på vad som ska hitta nya hem!

Om det är möjligt att nästla ut vår monkey mask-växt ur denna möbel är en spännande fråga, men hyllan ska väck! Den kommer från IKEA och heter VEBERÖD, kostar egentligen 1295 men jag säljer den för 350 spänn. Kom och köp!

Georg Jensens ”Cobra” har jag på min hylla här hemma, men när jag fick dubbletter hade jag inte hjärta att be om kvitto för retur. Ja, jag är en ynklig människa, men några sopiga kvalitér får man väl ha utan att behöva arbeta på sig själv?

Taklampa! Alex har slagit huvudet i den ungefär 30520 gånger pga upphängd av mig.

Denna ullmatta kommer från IKEA och heter HJORTHEDE, och vi älskade den men ställde undan den när Ingrid var valp för att inga olyckor skulle ske. Sedan hittade vi en annan, och här är vi nu! 3495 kostar den ny, men vi kör en budgivning här med start på 1000 spänn.

Kaffehyllan har jag två stycken av, och vill man ha båda kostar de 50 spänn. SOM EN ÖL?

Och sist men fysiskt inte minst – köksmöblemanget! Vitt bord med ekben, 110 cm i diameter och fyra stolar med mjuk vaddering i skinnimitation. Och gissa priset? 500 spänn för allt. FEMHUNDRA SPÄNN FÖR ALLT!!! Det är ett fast pris, så först till kvarn.

För 30 minuter sedan beställde vi en soffa också, men fick givetvis instant regret-känslor… Nåväl, mer om det en annan dag!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply blåmesen 14 oktober 2019 at 11:22

  Trodde hyllan hette Vetebröd först och bara – jaha, är det meningen att man ska ha den i köket kanske..?

 • Reply Lisa RA 17 oktober 2019 at 13:33

  Lite sent, men shit vad monkey mask-växten bara har gått amok!
  Kan du inte sälja en stickling till mig och skicka ner den till dansklandet där jag bor? ;)

  Lycka till med flytten sen!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.