Livet

föreläsning på HR-dagarna

11 oktober 2016

för ett halvår sedan gjorde jag ett youtubeklipp där jag punktade upp 15 saker som leder till utbrändhet, och det mesta grundade sig i dåligt ledarskap och sopig företagskultur. efter någon vecka fick jag ett mail där jag ombads föreläsa på HR-dagarna, och tänkte ”det här låter kul”.

så jag tackade ja, trots att jag aldrig föreläst förut. och nu är den där dagen kommen, dagen då jag ska föreläsa inför 400 HR-ansvariga.

”åh-vad-kul”-känslan har nu bytts ut till ”kul-men-mest-nervöst-och-superläskigt”-känslan. mitt manus är klart, mina powerpoint-skills har fått sig en rejäl hjärt-och-lungräddning eftersom de inte använts sedan gymnasiet och NU… nu ska jag bara memorera mina 11 A4-sidor utantill.

det här kommer bli bra. jag känner det.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Alexandra 11 oktober 2016 at 15:08

  Det kommer gå asbra! Och i värsta fall, tänk att det är 400 kameror som du pratar inför istället för HR-ansvariga ;)

 • Reply Johan 11 oktober 2016 at 17:49

  Du är grym, det kommer gå asbra ska du se :)

 • Reply W 11 oktober 2016 at 17:56

  Det kommer gå hur bra som helst! Du har detta i dig! Heja heja!

 • Reply Micke 12 oktober 2016 at 19:58

  Haha?, jag hejar på dig! Hur gick det? Klart nyfiken. Det kallas utveckling, när du tagit dig igenom det så blir du ännu starkare. Skulle kunna prata massor om det men nu var det bara en kort kommentar.? Hör gärna av dig och berätta mer.

 • Reply Sanna 13 oktober 2016 at 10:07

  Det hick bra men moderatorn sabba lite

  • Reply Isabel Boltenstern 16 oktober 2016 at 10:46

   På vilket sätt, menar du? Hoppas åtminstone budskapet kom fram ordentligt. Ska skriva om manuset så moderator inte behövs i framtiden, men det var lite inbillad trygghet för mig att inte stå själv första gången.

 • Reply Hanna 13 oktober 2016 at 14:27

  Det gick verkligen jättebra! Tack för en riktigt tuff föreläsning, hoppas den leder till fler framträdanden. Ämnet är så aktuellt på många arbetsplatser.

 • Reply Maria Stenman 13 oktober 2016 at 20:37

  Det gick jättebra, du är så modig! Hälsning från en HR-chef som lyssnade på dig idag

 • Reply Thobias Hörberg 13 oktober 2016 at 21:13

  Tack för din ärliga och ditt super bra framträdande idag! Verkligen viktigt och bra! Hoppas du fortsätter med sporten?? och hockeyn?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.