Q&A

Frågestund del tre

9 maj 2017

Frågestundens tredje och sista del är en blandad kompott! Tatueringar, träning och hur jag träffade Alex, bland annat.

Har noterat att på dina bilder och vissa filmer så ser det ut som att du har en tatuering på fingret? Vad står det eller är det?
Korrektum! På vänster långfinger står det lilu som är min fina vän Linns smeknamn. På höger långfinger står det kirk, som symboliserar Wenche. När vi var i USA ihop sjöng vi captain kirk is climbing a mountain cirka fem tusen gånger per dag, därav ”smeknamnet”.

Vilket är mitt favoritresmål?
Enda sedan jag besökte San Diego första gången 2010 har jag varit helt såld. Det är en storstad med underbar hamn, fina hiking-trails, trevligt folk och strålande väder. Wenche och jag var där i fem veckor på semester, och bodde då hos hennes syster i norra San Diego, i Pacific Beach. Gudabenådat ställe med fantastisk atmosfär! Och så kan man ju inte tycka illa om ett ställe som har perfekt mogen avokado och mango för fem kronor styck.

Förra sommaren passade Alex, Simon, Api och jag på att bila ner dit från Los Angeles, och då hajkade vi. HÄR kan ni läsa mer om det.

Jag undrar hur du var som tonåring?
Jisses, det har verkligen svängt från år till år. Som liten var jag en kaxig unge som alltid gick barfota och aldrig kunde sitta still. Glömde kläder, nycklar och tider exakt hela tiden. I högstadiet var jag först hiphoppare (LOL) i någon månad, innan jag gick in stenhårt på poppar-looken. Korpsvart hår med schackrutiga kläder, Broder Daniel på MP3-spelaren och halvmögliga festivalarmband på handleden. Trots detta umgicks jag med allt och alla, hade kompisar i alla skolans grupperingar och var som en limfunktion däremellan.

När jag slutade på gymnastik i (typ) åttan gick jag över till datorspelandet och ägnade otaliga timmar framför skärmen. Gick mer mot emo-hållet (men det fick man ju inte säga, då var man inte emo nog). Ska göra en video där jag rotar fram en massa bilder – det kommer bli en fröjd för er och några plågsamma minuter för mig.

Jag undrar hur många gånger i veckan du tränar och hur du tänker för att hålla dig i form?
Hur ofta jag tränar skiftar ganska rejält. Det beror på hur mycket annat som händer i livet just den perioden. Ibland 0 gånger i veckan, och andra 4 gånger i veckan. Dock tränar inte längre för att ”hålla mig i form”, vilket är en stor befrielse. Tidigare har jag sett träningen som ett förbannat måste, men på senare har det snarare varit en umgängesform jag längtar efter. På så sätt är träningen numer något roligt att se fram emot, snarare än en kravfylld punkt på att-göra-listan. Och det är jag glad för, även om det inte är så simpelt som att bara ”tänka om”.

isabel-boltenstern-workout

Hur och när träffades du och Alexander?
HAHA, jag hittade honom på Instagram, och med fyra glas cava i kroppen likeade jag två bilder och började följa honom. Vanligtvis försvinner dessa små raggningsförsök ganska snabbt i flödet, men timingen var tydligen perfekt. Han såg, klickade sig in på min Instagram och skrev ett meddelande. Därefter chattade vi ett tag, sedan kom hem till mig på middag!

Vad ser du mest fram emot 2017?
Oj, vilken svår fråga… Jag tror jag ser fram emot att få struktur på saker och ting. Ge tid åt blogg, videobloggandet och alla förberedelser inför OS. Kan inte begripa att det är mindre än ett år tills vi står där i Sydkorea och följer svenska medaljhopp?! *pirr*

LÄS ÄVEN:
Frågestund del ett – utmattning
Frågestund del två – foto/video

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.