Listor Q&A

Frågor ingen frågat mig

13 juni 2018

Eftersom ingen ställt frågor till mig på länge passar jag på att sno en lista SKAMLÖST från internet. Content, som de säger. Hittade denna lista hos en tjej som kallas (?) Style-Elin efter att ha googlat ”bloggfrågor”.

Vad är din bästa skönhetsbehandling?
Försöker nu komma på om jag gjort någon skönhetsbehandling och tänker att jag faktiskt färgade ögonfransarna för några år sedan? Resultatet blev att folk under en veckas tid frågade om jag sovit med mitt smink, men det klingade av ganska fort. Har dessutom tänkt att jag vill få ögonbrynen fixade av the one and only BrowFelicia, men hon har varit fullbokad ELLER undvikit mig de senaste gångerna jag frågat. *ligger sömnlös*

Vilka skönhetsprodukter använder du just nu?
KUL ATT NI FRÅGAR! Tänkte göra ett blogginlägg om detta framöver men kan ge några favoriter här:

Hur lång är du och vad väger du?
Jag är 162 cm lång och har inte vägt mig på några år, tack gode gud. Tänk hur många ÅR man ödslat på att noja över sin vikt, väga sig 2348 gånger om dagen och räkna kalorier för att gå ner några jävla kilon. Självhatet som kommer från den där maskinen är inte att leka med. Har skrivit mer på det ämnet här: ”En sjuk syn på mat”

Hur många barn skulle ni vilja ha?
Två? Tre? Alexander rynkar ögonbrynen och säger ”två, tror jag”.

isabel-boltenstern-alexander-elebro+

Vad ser du dig om 5 år?
Jag tänker att jag svassar omkring i fladdriga saronger, skriver på min andra bok och lyssnar på Vaya Con Dios. Gör en TV-dokumentär om hur den psykiska ohälsans mörka statistik äntligen börjat ljusna, att börsnoterade bolag fightas om de där kvinnorna som tidigare tagits för givet och jag har förhoppningsvis programlett något ärtigt under OS i Peking 2022 där Sverige tagit 16 medaljer!

Dina två bästa egenskaper och dina två sämsta egenskaper?
TÄNK att det ska vara så svårt. Men okej: bästa är nog mina associationsbanor som verkar koppla saker väldigt fort och att jag värnar om att människor i min omgivning ska må bra. Mina sämsta egenskaper är att jag har en extremt kort stubin PLUS att jag är extremt självkritisk.

Vad är du mest nöjd med med ditt utseende och vad gillar du sämst?
Mest nöjd med mina axlar rent estetiskt (men de har en tendens att göra ont) och sämst gillar jag nog att mina ben är väldigt korta i proportion till min överkropp? Så märklig sak ändå.

isabel-boltenstern-marbella-9818+

Vänder min bästa axel till!

Vilka poddar och bloggar läser/lyssnar du på?
Jag skrev nyss ett inlägg om mina favoritpoddar just nu, och bloggarna jag läser är för närvarande få p.g.a bra väder och då håller jag mig ifrån teknikens värld. Missar aldrig ett inlägg av Sandra Beijer och har en tämligen ny favoritblogg i Joanna Swica.

Favoritmat?
All pasta man kan tänka sig. Främst med saffran, creme fraiche, zucchini, körsbärstomater och lax, men också höstfavoriten: stekt lök och svamp. MMMMM!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Frida Ljungdahl 14 juni 2018 at 09:31

    Qul med Q & A! :P Är mer nyfiken på vad du använder och vill tipsa om inom skönhetsväg. När du för ett tag sen skrev om din hy som inte var i balans så räckte jag upp båda händerna. Och just nu sitter jag med en hy som måste hata mig. Mvh Prickiga Korven <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.