Livet

Fredagsfeeling: ny tröja och bättre hy!

23 mars 2018

God morgon, mina blomstrande elefantöron! (Hm, det var nog det absolut mesigaste välkomnandet jag bjudit på genom bloggens historia?) Idag är jag glad av tre olika anledningar.

 1. Jag har en ny tröja! Den kostar 129 spänn och finns att köpa här. Fullkomligt älskar att den ramar in min personlighet – inte otrevlig, men inte heller världens snällaste i alla ögonblick. Semi-trevlig, det är jag. Trevlig när jag vill.

isabel-boltenstern-blogg-23+

2. DET ÄR FREDAG, och det kan ingen ha missat. Eftersom blogg- och youtube-kollega Margaux gör debut i Let’s Dance ikväll kommer jag ha poppat popcornen lagom till 20.00!

isabel-boltenstern-blogg-2+

3. Min hy är så himla mycket bättre än för några månader sedan! Som jag skrev i vintras har min hy varit ganska hopplös det senaste året, och till och från har jag haft som stora knutor under huden. De senaste två månaderna har den varit extremt mycket bättre – några kvisslor här och var, men inget större.

isabel-boltenstern-blogg-21+

Nu ska jag åka in till stan i jakt på ett nytt objektiv till kameran! Jag gav mig fan på att bli bättre på att ta med min systemkamera och faktiskt använda den till mer än prydnad i hyllan, och nu kan jag knappt vara utan den. Det är så förbaskat kul!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Anna 25 mars 2018 at 13:32

  Tack för en inspirerande blogg med skön stämning! :) Jag har liknande problem med hyn som du och undrar därför om du vet vad det är som nu gjort din hy bättre, har du provat några nya knep?

  • Reply Isabel Boltenstern 25 mars 2018 at 22:01

   Tack Anna! Jag kan inte svara på vad som löste det, alternativt att jag bara är i en ”bra fas” just nu. Det enda jag ändrat är att jag bälgar vatten som aldrig förr, men om det är lösningen vågar jag inte svara på!

 • Reply Frida Ljungdahl 26 mars 2018 at 10:51

  VART är jeansen från? :)

 • Reply Caroline Vilhelmsson 26 mars 2018 at 16:53

  Var kommer hyllan i köket ifrån? Tror den kommer lösa ALLA mina problem. Jo, alla, Please….

  • Reply Isabel Boltenstern 29 mars 2018 at 10:57

   99 spänn på IKEA! Den heter ”Hyllis”!

   • Reply Caroline Vilhelmsson 29 mars 2018 at 18:00

    BILLIGT! tack :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.