Livet

Game of Thrones-häng i ett stenbrott

14 maj 2019

Igår var en så jäkla härlig dag! 09.30 stod jag vattenkammad och klar vid stadshuset i Stockholm, redo att hoppa på en ribbåt som skulle ta oss till okänd destination. Var vi hamnade? HÄR, i ett mysigt stenbrott där de spelat in bland annat Pippi, Bröderna Lejonhjärta och Ronja Rövardotter!

American Express bjöd in till ett heldagsevent eftersom de lanserat ett nytt platinumkort – gjort i metall. Min kollega Christoffer har ett sådant, och jag fick samla upp min haka från golvet när han visade det. Jag är Amex-kund sedan 2016 och fullkomligt älskar förmånerna – promotar det friskt till alla vänner för att inte bara ha ett sketet bankkort utan några fördelar när man kan ha kort med både reseförsäkring, förut till konsertbiljetter,  samla Eurobonuspoäng och få resevouchers till drömresor. Ja, ni hör ju.

Deras ambassadör var den här goe herren, som ni kanske känner igen? Kristofer Hivju som spelar Tormund Giantsbane i Game of Thrones och Steinar Hovland i Beck! Här står vi och kikar efter Ghost som sprungit bort.

Efter en helt magnifik lunch blev det frågestund i det Mumford-and-Sons-inspirerade tältet! Jag passade på att fråga om Kristofer hänger med i alla memes som cirkulerar på Internet nu när sista säsongen rullar mot sitt slut, och han förklarade att han skaffade Instagram för två år sedan – och att det i och med avsnitt 4 blev tydligt att människor bryr sig mer än djur än om människor (eftersom jag SPECIFIKT ville veta vad han tyckte om Jon Snows douchebag-move att inte säga hej då till Ghost).

Dagen avslutades med en retorikföreläsning av alldeles lysande Sofia Kacim. Vi lärde känna varandra förra sommaren när vi båda gick golfkurs med Green Queens, om ni minns? Blir alltid så glad av att träffa henne. Hon har en sådan energi som man dras med i och blir helt bubblig av!

Därefter var det dags att åka tillbaka till stan, en upplevelse rikare. Stort tack till American Express för en så grym dag. Amex-familjen är fantastisk att vara en del av!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frida 15 maj 2019 at 23:21

  Behöver veta vart din jacka finns att köpa?=)

  • Reply Isabel Boltenstern 18 maj 2019 at 16:11

   På Zara!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.