Gamesbrevet

Games-brevet #2

31 juli 2019

O’hoj, ärade Games-brevvänner!
Vilken FENOMENAL uppslutning vi har på det transatlantiska nyhetsbrevet. I skrivande stund är ni över 700 personer på maillistan, vilket har gjort att Gmail skickat tre varningar att jag bedriver spamverksamhet. Det var även underhållande att mötas av 64 autoreply som gav undertecknad inblick i era semesterdatum!

Innan vi startar vill jag tacka för alla härliga hejarop! Här kommer tre utvalda (och ack så beskrivande) citat från nöjda mottagare av Games-brevet:

”Varit mycket peppad på Games innan men känner att detta lyfte det hela ytterligare en nivå.”Amanda

”Bästa som hänt Crossfit-Sverige på flera år!”Alexander

”Kvinna, för denna insats borde du få en stående ovation varje morgon du vaknar”Emilia

PÅ TÄVLINGSFRONTEN, INTET NYTT
Trots att vi bara är 36 timmar bort från invigningsceremonin (torsdag 16.00 svensk tid!) har inga event eller tider släppts än. Vi famlar fortfarande i mörkret, precis som ni. Invigningen kommer visas på games.crossfit.com och efterliknar OS-invigningen, fast kanske inte med 5 timmar dans…

Team Crossfit Alioth!

LAGETS DAG
Idag har laget checkat in, fått sina ackrediteringar och enorma klädpaket från Reebok. Dessutom svängde Nocco och Barebells förbi vår villa med dricka, bars, milkshake, svettband, kläder och tvättpåsar. Det har varit rena rama julafton här i Madison!

Undertecknad höll i sitt första träningspass med laget, som var en genomblåsning med den så kallade masken. För er som inte vet: det är en lång fyramannasandsäck formad som en lång korv, som de kastar runt. Positiva hejarop kom från självaste Sam Briggs (alltså världens HÄFTIGASTE Crossfitatlet) som sa: ”wow, that worm looks so light, is it empty?”. Otroligt gott betyg för Team Alioth!

(Det råder foto-och-sociala-merier-förbud på många platser, vilket gör att ni helt enkelt får nöja er med mina målande beskrivningar.) 

COACHENS PERSPEKTIV
Eftersom en (1) person önskade att jag skulle berätta mer om min dag tänkte jag dela med mig av min upplevelse av coaches’ orientation. Idag var nämligen mitt första RIKTIGA uppdrag som lagets ansikte utåt, och detta i ett informationsmöte med de andra lagcoacherna. Jag var den enda kvinnan, och den enda som inte bar funktionsmaterial på kroppen. Dessutom var jag den enda som tog mitt uppdrag på FÖR stort allvar och hade med mig anteckningsblock och penna. Jaja, så kan det gå.

NORGEFAKTA
Att vi har en norska i laget betyder otaliga kommunikationsmissar och rolig fakta från vårt käcka grannland. Idag vid frukosten avhandlades Harry Potter-relaterade samtalsämnen, och det visade sig att Quidditch (sporten de spelar) heter Rumpeldunk på norska. Synne berättade också att Professor Dumbledore får ett nytt namn i de norska böckerna: Albus Humlesnurr. Neville Longbottom kallas Nilus Langballe och den gyllene kvicken heter… (håll i er nu) – GULLSNOPPEN!

Eftersom vi fortfarande går i väntans tider blev det återigen ett aningen andefattigt Games-brev, men imorgon, då jäklar!

Vid pennan,
Coach Boltenstern

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Leona 31 juli 2019 at 06:14

  Varför måste Phil stå på en kartong? ?

  • Reply Isabel Boltenstern 31 juli 2019 at 15:24

   Haha, bra fråga! Han är typ 2 cm kortare än Alex, men blev nu längre istället? Så himla konstigt!

 • Reply Klara Blomqvist 2 augusti 2019 at 00:05

  All credd till Dig och allt du gör som Coach och dina underbar uppdateringar. Games-brevet kan vara det bästa som hänt på
  L Ä N G E! Stort tack för allt du gör! Wow! Helt förståligt att en känsla av julafton smyger sig in när Barbelles och Nocco svänger förbi 6 månader innan julafton! DRÖM!
  Ser fram emot nästa Games Brev och kul att se dig i publikhavet/på tv, Coach Bolternstern!

  lycka till!

  / Klara

  • Reply Isabel Boltenstern 3 augusti 2019 at 01:34

   TACK för peppen, Klara! Så kul att höra att det uppskattas <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.