Gamesbrevet

Games-brevet 2020 #5

25 oktober 2020

Det sista Gamesbrevet är kommet – idag ska det avgöras vilken dam och vilken herre som blir Crossfitvärldens bäst tränade! Eller vänta, det är ju redan avgjort… Så det enda spänningsmoment vi har att se fram emot denna söndag är vilka som kniper övriga podiumplatser.

Inför sista dagen är ställningen nämligen som följande: Tia leder med 290 poäng och Fraser med 435!

DAGENS SCHEMA

Återigen är schemat en huvudvärk – omöjligt att begripa. På Games eventsida och leaderboard listas två event, på deras on-site-info-sida listas tre och på Morning Chalkup… listas fyra. Sändningsslottarna är däremot samma som tidigare: 18.00, 20.00 och 23.00!

DAGENS EVENT

Det sista eventet går under kodnamnet Atalanta, och tävlingsdirektör Dave Castro la för fyra dagar sedan upp en bild på sin Instagram på den grekiska hjältinnan med samma namn. Enligt mytologin finns det två olika spår: det enda att hon var en fena på vildsvinsjakt, och den andra att snubbar slogs om hennes hjärta via kapplöpning. Vad detta ger för ledtråd till sista eventet kan man bara spekulera i, men blir det mer löpning kommer jag eventuellt stänga av.

Innan Atalanta är det dock två ( ¯\_(ツ)_/¯ ) event till, och det enda är inte kommunicerat än – men däremot vet vi att en lätt släde ska fram! Kubba 91 meter, putta släde på 36/47,5kg och sedan sprinta lika långt igen. Kort och koncist!

Noterbart är att vi detta Games inte sett varken double unders, handstand pushups eller hantlar – kanske kommer något av dessa i TBA-eventet som inleder dagen? Vad tror ni?

AVSLUTANDE ORD

Det har varit ett sant nöje att leverera Games-brevet även detta år, och jag är så glad för era hejarop! För exakt ett år sedan var vi mitt uppe i Open (vilket dokumenterades AMBITIÖST via Open-brevet) och några månader tidigare grundades Games-brevet när jag fick äran att vara på plats i Madison där Alex tävlade lag med tre fantastiska individer. TÄNK, vad långt vi kommit *tårögd*

Efter dagens tävlingar blir det (antagligen) ett litet vakuum fram till februari – Open har flyttats tillbaka till sin ursprungliga tid på året. Uppdateringarna om världseliten lär fortsätta här på bloggen då, men tills dess: träna på, var snälla mot varandra och glöm inte att chilla. TACK FÖR MIG! *mic drop*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.