Livet

Ge mig sminktips!

3 februari 2017

Som ni såg i min sminkvideo inför fotbollsgalan är jag hästlängder ifrån ett sminkproffs, och har haft samma rutiner sedan skoldiscot 2002. Jag kör en billig foundation, svart ögonpenna och mascara. Vid festliga tillfällen toppar jag allt med en ögonskuggepalett jag stulit av min mamma för kanske tio år sedan. SÅ NU BEHÖVER JAG HJÄLP! Jag vill ha lite olika looks, men vet inte… hur det ska gå till?

isabel-boltenstern-sminktips

Har någon tips på en bra sminkblogg, festlig ögonskugga eller produkt man kan spexa till nyllet med? En tutorial på YouTube? Ett läppstift som funkar för oss med hy av det gulare slaget? Är som sagt extrem rookie, så att köra en Linda Hallberg-sminkning lär inte funka för mig. HJÄLP!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Therese 3 februari 2017 at 16:04

  Kolla helen torsgårdens youtube! Hon har supermycket olika sminkningar som också är lätta att lära sig!

 • Reply Penny 3 februari 2017 at 22:25

  Pixiwoo på youtube, två mysiga engelska systrar!

  Ps. Du är grym!

  • Reply Isabel Boltenstern 3 februari 2017 at 22:27

   OH, hade aldrig hört talas om dem men ska kolla first thing in the morning. TACK!

 • Reply Vickan 4 februari 2017 at 11:09

  Kika in ”Tati” youtube-kanal. Grym ??

 • Reply Madelene 4 februari 2017 at 13:53

  Lily Pebbles har en hel del tutorials också som inte känns allt för avancerade, så hennes kanal är ett tips!

 • Reply Louise 9 februari 2017 at 08:43

  Lizette Alfredsson har en youtubekanal men diverse klipp, bla en serie hon kallar ”Smink för nybörjare” Check it out! :D

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.