Livet

Going back down south

26 april 2018

Hej från ett tämligen illaluktande tåg mellan Stockholm och Helsingborg! När jag här för leden rotade runt i min kalender insåg jag att det är ett halvår sedan jag var hemma i Skåne senast. Denna helg ska jag därför fylla på med saker Skåne har att erbjuda: familjehäng, närhet till golfklubben och sönderblåsta trumhinnor.

Men innan dess: 6 timmar på ett tåg med folk som äter så vidriga saker. Att folk aldrig lär sig att det är FÖRBUD mot köttbulls- och/eller äggmackor i offentliga sfären. Och när man trodde illaluktande-mat-kulmen var nådd drog italienska paret bredvid mig fram triangelmackor med gravad lax. Dess spad har liksom fuktat ner brödet i någon vecka, bedömer jag av odören.

Snart tågbyte. Håller periodvis andan tills dess. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.