Livet

handboll, vin och en skam

19 mars 2017

I torsdags tågade jag ner till Göteborg för en jobbhelg, och har inte använt datorn till annat än att spela Zara Larssons nya skiva medan jag sminkat mig om morgnarna. Men nu, på tåget hem, är det dags att sammanfatta helgen som gått!

14.13 – efter att ha filmat handbollsträningar hela förmiddagen blev det äntligen intervjudags på Scandic Rubinen. ÄLSKADE deras himmelsblå heltäckningsmatta med fräsigt mönster, plus fina inredning med mässingsdetaljer. Därefter satt jag och redigerade intervjuer och spelade in berättarröst i ett hörn lutad in mot en vägg i brist på ljudbås. Inslagen skulle gå i lördagens handbollssändning, förresten.

17.56 – tillbaka på hotellet åt jag orimligt sen lunch och tog en powernap. Blev glad av det finfina golvet i lobbyn.

19.43 – jag hade sett på Sorans instastory att han var i Göteborg, och fick äntligen chans att se hans (och Magnus) föreställning En Skam 2 på Draken. Hade tidigare beklagat mig över att mitt jobbschema inte passat in med deras turnéschema, så det här var ju en magnifik bonus. En tjej spydde i publiken, jag ersatte kvällsmat med en påse Ahlgrens bilar och allt var super.

22.35 – helt orimligt att någon utsätter sig själv för det här. Till och med obehagligt utan främmande trynen.

00.24 – efter föreställningen träffade jag mina kollegor, och en småfull tjej kom fram till mig och frågade vilken växt som bäst klarar att stå ganska mörkt och med lite vatten. Blev 1) superchockad och 2) väldigt glad. Växtgäris unite!

09.35 – ny dag, nya möjligheter att göra bort sig. Började dagen med att göra mig sändningsredo, och var lite lycklig över det våriga ljuset som strålade in på rum 316. Åkte sedan ut till Partille Arena för dubbla landskamper i handboll, och tog inte en enda bild. Lär ju inte bli nominerad till något Blogawards, inser jag själv.

19.14 – istället snabbspolar vi fram klockan till kvällstid. Efter sändningen drack jag ett glas vin med Niklas, Marcus och John. Måste ständigt nypa mig i armen för det borde inte vara möjligt att ha såhär fantastiska kollegor. Efter det här kortet togs åkte vi till Krakow (restaurangen, inte staden) och åt middag med vår handbollsexpert Per. Supermiddag som rundades av vid ett-snåret.

12.17 – och nu är vi här! Eller vi och vi, jag och ni som läser. Fullkomligt älskar att åka tåg mellan Göteborg och Stockholm, mest för att utsikten är så underbar, men också för att det är nostalgiskt för person som deltidsbott i Göteborg i två vändor. Nu är det söndag, och jag ska åka rakt hem till min sambo och sofflocket. Imorgon händer en spännande sak som jag är lite pirrig för. Mer om det senare!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.