Jobb

Handbollens crème de la crème

12 januari 2017

Först och främst: fan vad fina ni är som kommenterade så gulligt på mitt mentala breakdown i förra inlägget. Dels var det skönt att få lite igenkänning från andra, men också lättande att bara kräka ut vad jag kände där och då. Fem SKAM-avsnitt och en hel natts sömn senare kändes det väldigt mycket bättre, och det var dessutom vår första sändingsdag!

isabel-boltenstern-handboll-staffan-olsson

Vi hann knappt komma till arenan innan vårt senaste nyförvärv Staffan Olsson fick ställa upp på idolbild. Damen var extremt snabb på att kasta undan sin nytända cigarett till förmån för vår hårfagre vän.

 

isabel-boltenstern-handboll

Något som bidrog till förbättrat humör var det kära återseendet med Per Johansson. Ens liv blir väldigt, väldigt mycket roligare med honom vid sin sida. I sändningsbussen satt en annan solstråle: Emelie. Om ni tycker pianister är imponerande har ni inte sett en bildproducent in action.

isabel-boltenstern-handboll-studio

Såhär ser vår studiouppsättning ut under detta mästerskap. Karin Frick, Staffan Olsson och Ljubomir Vranjes. TYNGDEN, hörrni.

isabel-boltenstern-handboll-reporter

Och såhär såg jag ut någon minut innan live. Lite nervös, mycket glad och SPÄND på att nämna de två duvorna som letat sig in i lokalen. Sällan får man rapportera om publiksiffran som ”14.857 människor och två duvor”. Ser ut som en flygande reporter på Småstjärnorna men OK.

isabel-boltenstern-handboll-nikola-karabatic

Och HUR detta mästerskap öppnades sedan! Karateseger till Frankrike mot Brasilien, och min första intervju för året blev med världens bästa handbollsspelare (genom tiderna?) – Nikola Karabatic. Varje gång jag får äran att jobba med handboll slås jag av hur trevliga, ödmjuka och tillmötesgående handbollsspelare är. Bravissimo!

(Som ni (åtta) trogna läsare kanske märkt har jag börjat med stor begynnelsebokstav. Vet inte hur jag känner inför det. 90% negativt och 10% ”jaja, det kanske är dags att växa upp då”. Vi får se det här som en testperiod!)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Edith 12 januari 2017 at 19:23

  Hahahha har tänkt på det så många gånger och jag röstar verkligen FÖR stor begynnelsebokstav ;) Grym blogg, så kul att följa dig!

  • Reply Isabel Boltenstern 22 januari 2017 at 12:00

   Jag är fortfarande SÅ ovan och tycker det ser ruggigt fult ut, men vad gör man inte för att pleasea sina läsare och ex-svenskalärare!

 • Reply Astrid 12 januari 2017 at 20:40

  Hurra för begynnelsebokstäver!

 • Reply T 12 januari 2017 at 22:28

  ALLTSÅ när man går in här och ser att du fått prata med mannen myten legenden Karabatic. Älskar din blogg men är tyvärr helt hjärtekrossad av avundsjuka just nu haha.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.