Jobb

Hej från bandy-VM

4 februari 2017

Alldeles strax ska jag ställa mig i studion för lite repetition, för 15.30 går vi live på Kanal 5! Bandy-VM har nått fram till semifinal, och Sverige möter Norge. Så har ni inget bättre för er idag får ni kika på mig och dessa två i införstudion innan matchen:  

isabel-boltenstern-bandy-vm

Denna vecka har alltså gått åt bandy, och det har varit hejdlöst kul. Dels för att jag fått programleda i Kanal 5 för första gången (heja) men också för att min studioexpertkompanjon Magnus Muhrén är en jäkla klippa. PLUS trevligt lag, svinroliga reportage av Ramin och dundermiddagar med sändningsgänget om kvällarna. 

isabel-boltenstern-bandy-vm3

Men okej, nu måste jag rusa. Fullkomligt avskyr att blogga från mobilen – avskyr att SKRIVA på mobilen överlag. Detta är också förklaringen till att jag är en sopa på att svara på sms bland annat… men hej då! Slå på Kanal 5 strax, hörrni!

isabel-boltenstern-bandy-vm2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.