Jobb

Hej från innebandy-VM

8 december 2018

Den senaste veckan har jag jobbat med innebandy-VM här i Prag, och halva mästerskapet är nu spelat. Istället för att rabbla vad jag gjort om dagarna, så kommer här en lista på bra och dåliga saker med den mytomspunna mästerskapsbubblan!

isabel-boltenstern-tumme-uppDen totala lägerkänslan man får av att äta frukost, lunch och middag med sina kolleger 14 dagar på raken, och hur man utvecklar en extremt intern humor. Det här är den bästa teambuildingen i världen.

isabel-boltenstern-tumme-nerHotellrumsinternet är sällan en positiv upplevelse, och igår lade jag 7 timmar på att få över ett treminutersklipp till en server. SJU timmar…

isabel-boltenstern-tumme-upp

Att innebandyherrarna är ett extremt trevligt landslag, och att jag får det stora nöjet att klippa spelarnas vloggar på daglig basis!

isabel-boltenstern-tumme-upp

DET FINNS BADKAR HÄR!!!

isabel-boltenstern-tumme-nerHur 48 timmar kan passera utan att man lämnat hotellets dunkla lokaler.

isabel-boltenstern-tumme-uppAtt jag inte upplevt prestationsångest en enda sekund detta mästerskap. I vanliga fall kommer en släng av självrannsakan i mästerskapstider, men denna gång har allt flutit på utan minsta bump in the road.

isabel-boltenstern-tumme-ner

Syret är tyvärr slut.

isabel-boltenstern-tumme-upp

Frukostbufféns bacon är det bästa jag någonsin ätit – perfekt tjocklek, rejält stekta utan slabb!

isabel-boltenstern-tumme-upp

Att man varje dag skrattar tills man gråter, och tillslut inte vet om man gråter för att saker är roliga eller om man bara är trött-fnittrig.

isabel-boltenstern-tumme-ner

Att 30% av ens kostcirkel består av överskattade jordnötter från minibaren.

isabel-boltenstern-tumme-uppHur jag nu känner mig själv så pass bra att jag vet att det är en god idé att sova 9-11 timmar varje natt för att ge mig själv de bästa förutsättningarna.

isabel-boltenstern-innebandy-vm-prag

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.