Livet Resor

Hej från Marbella ?

3 maj 2018

Ett snabbt litet hej från semester i Marbella! Jag har bestämt mig för att verkligen försöka njuta av dessa dagar, men mer om det i nästa inlägg. Först lite härliga bilder från en strandpromenix vi gick på ikväll.

isabel-boltenstern-marbella-02416+

Vi är nämligen och hälsar på min mamma här i södra Spanien! Hon har varit här ett bra tag, vilket hennes brunbrända ben vittnar om. Idag har jag mest legat vid poolen och lyssnat på poddar, och på eftermiddagen hängde jag på Alexander till boxen och tränade. Det är så skönt att kunna åka iväg lite då och då för batteriuppladdning.

isabel-boltenstern-marbella-02270+

Gullighetspoäng till mamma och Alex på den här bilden! Vi pratade om våra första cykelminnen och insåg att det var tre mindre härliga sådana – sjukhusbesök, skrubbsår i ansiktet och ett voltande över en bänk. Finns det någon som inte slagit sig halvt fördärvad efter stödhjulsåldern?

isabel-boltenstern-marbella-02315+

Och en bild på mig och mottsson! Folk säger alltid att vi är ”sååååå lika” när vi är runt varandra men vi kan inte se det själva. Dock har vi identiskt rörelsemönster och jag kan ibland försöka halta lite lätt för att INTE studsa i steget precis identiskt bredvid henne. När vi står och pratar med varandra kan vi plötsligt ögna varandra upp och ner och inse att båda står PRECIS likadant.

isabel-boltenstern-marbella-02407+

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.