Livet

Hej vecka 45!

2 november 2020
isabel-boltenstern

I senaste inlägget beklagade jag mig över skitmånaden november, och nu är den här! Givetvis anlände den med stormbyar och ösregn, så allt är precis som befarat. För att hålla humöret uppe kände jag ett starkt behov att plita ner veckans händelser som någon form av livboj. Håller man sig sysselsatt känns tiden som bekant snabbare, så det är min strategi!

MÅNDAG:

Idag släpper vi hemmaträningspassen! Under helgen har jag knåpat ihop ett rejält program med 50 hemmaträningspass som inte kräver några redskap (enbart en kropp!) och idag ska vi lansera det på Alex träningssite Original Athlete. För 99 spänn kommer man få ner alla pass till sin telefon eller dator, och vill man ha mer manuell översikt kan de dessutom skrivas ut. Jag lägger upp mer info på min Instagram under dagen när det finns att klicka hem!

On a ledsnare note skulle jag egentligen försöka ta 100 kg i knäböj idag, men eftersom jag håller mig borta från gym får detta skjutas på ett tag. Det är ett av mina 30-innan-30-mål, och jag VILLE verkligen gå på ett försök idag, men med tanke på att alternativet var att böja hemma och jag värnar om våra parkettgolv, så får det vänta.

TISDAG:

Uppstartsmöte för ett nytt jobbprojekt som förhoppningsvis ska resultera i en massa tv-inslag under 2021! Som vanligt måste man vara tyst om projekt som dessa, så… det får bli en tråkig cliffhanger här.

Dessutom ska jag fota och filma lite grejor till ett samarbete med SOC. Denna vecka är det fokusvecka på kollektionen Alex och jag hjälpte till att skapa, så ni lär se goa tights och toppar i mina flöden de kommande dagarna!

Och här är det ju Amerikanska valet! Givetvis kommer jag kika valvakan – 21.45 startar SVT sin sändning, och eftersom jag blivit besatt av USApodden (från Sveriges Radio) hoppas jag på att få se Ginna Lindberg och kompani i direktsändning! Tror hon har Sveriges behagligaste röst, va?

ONSDAG:

Denna dag kommer en leverans på 30 kilo hem till mig. Innehållet? EN ROLIG GREJ! Jag är så otroligt pepp på att visa er! (Hint: det är något ni kommer kunna lägga vantarna på som en sarkastisk julklapp till er själva, hehe). I och med detta måste jag också sätta upp en webbshop här på hemsidan. Note to self…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.