Livet

HEJ – vem är du som läser?

22 november 2018

isabel-boltenstern-sri-lanka-00924+

God morgon från andra sidan jorden! Klockan har precis passerat 09.00 här på Sri Lanka, och jag tog sovmorgon när de andra åkte och surfade. Eller ja, förvisso har jag också surfat – men mer surfat runt bland härliga klipp på YouTube.

Det närmar sig nytt år, och jag ska göra en ny bullet journal för 2019 vilket jag är extremt exalterad över! Det kommer bli rätt stora förändringar i mitt kalendersystem, och därför behöver jag tänka till vilka funktioner jag verkligen har användning av kommande år. För er som inte vet vad bullet journal är: jag har gjort en video om det!

På måndag åker jag hem till Sverige och på något märkligt vänster ska det bli skönt. Jag tycker alltid det när jag är på resande fot, och har alltid tyckt. Jag minns att Kalle Moraeus en gång sa att vi kräftor är runda i huvudet och längtar alltid hem, och det stämmer verkligen på mig. Hur bra jag än har det vill jag alltid in i mitt eget lilla bo och kurra ihop mig.

Kommentarsfältet här på le blog har varit så extremt dött på senaste. Jag vet att ni är många som (med all rätt) klagat på bökigheten hos Disqus och därför inte orkar kommentera – men det hade varit så roligt att veta mer om er som följer.

Kan ni inte skriva några rader om er själva, vad ni gör om dagarna och vad ni funderar på här i livet? Det hade varit så kul att få lite bättre koll på er, kompisarna! Nu ska jag sörpla i mig en kaffe – HEJ!

PS. är så glad för alla fina kommentarer om videon om julklappstips 2018?! Var uppriktigt nervös inför eftersom jag själv pitchat in idén till Clas Ohlson och så-så-så gärna ville att det skulle flyga – vilket det gjorde med råge. TACK <3

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Emily 22 november 2018 at 12:04

  Jag heter Emily är 24 år och är också från Helsingborg. Mitt liv är lite på paus, gör inte så mycket om dagarna. Väntar på att flytta utomlands och papper ska bara bli klara så jag kan åka. Älskar också bullet journal även om jag inte har så värst mycket att skriva i den just nu. Skriver lite på en blogg men har typ 3 läsare. Funderar mycket på det med influencers och hur folk man känner försöker upprätthålla en bild av sig själva på internet. Du är helt klart en av de bästa influencers som gör vettiga samarbeten och inte propsar på följarna en massa grejer. Tänker alltid så fort jag ser ett inlägg som handlar om mobilskal att hur många skal behöver man ens? Absolut inte tre för två. Ser fram emot nya bullet journal videos eller blogginlägg!!

 • Reply Wilma 22 november 2018 at 12:12

  Jag heter Wilma, är 20 år gammal och jag bor sedan 6 år tillbaka i Melbourne i Australien. Jag pluggar till lärare därborta på andra sidan jorden. Just nu är jag och hälsar på släkt i Sverige med min familj och jag funderar mycket på hur olikt mitt liv är jämfört med kompisarna här i Sverige. Jag slås av tanken hur mycket jag älskar och uppskattar mitt liv i Australien och att det ofta inte blir uppenbart förens man tittar på sitt liv från ett annat perspektiv. Jag längtar tills nästa resa som bär av till nya Zealand i mitten av december. Tack för en blogg som alltid är ärlig men också så rolig att läsa!
  Wilma

 • Reply Elin Udén 22 november 2018 at 14:46

  Elin, 23 år gammal med fötterna rotade i Göteborg. Fysioterapeut to be som precis skrivit avtal för en helttidstjänst på en vårdcentral och jobb från och med januari med pirr och panik om vartannat.
  Är det nu en som jag blir ”vuxen på riktigt”?

  Är mitt uppe i uppsatsskrivande med min partner in crime, sliter mitt hår och dricker blaskigt, ljummet kaffe för att det är för knöligt att brygga nytt när en sitter och skriver.
  Sen försöker jag hitta lite mer balans i livet också.
  Är på god väg med världens göttigaste flow sedan ett par veckorna och tänker: ”Är det såhär det är att leva så vill jag leva så varje dag.” för det är jäkligt härligt att lita på sin magkänsla, vara bubblig, aldrig vilja sluta prata, le nästan hela tiden för att livet är h ä r l i g t trots allt det som kan vara jobbigt, kasta sig och ut och tänka att om alla andra kan så kan jag också.
  Typ så.

  Dumpade min kille i fredags förra veckan för att det inte var rätt och igår gick jag på dejt med en annan grabb som får det att pirra i hela mig. Hjärtlöst, kallt, knäppt osv men det FÅR vara såhär, för känslorna är viktigare. Och att han inte är funnen på Tinder gör det hela häftigare. Så nu får vi se, det där himla pirret är ju inte alls dumt och han är nog den klokaste grabb jag träffat i livet. Ah, resten blir väl historia någon gång om det blir mer dejtande här framöver.

  Slut på monologen.

  PS. Uppskattar dig så sjukt mycket i den här stressvärlden, dina videor är guld att få titta på, skratta och vara nöjd över att det är helt okej att bara köra sitt race. Love it!

 • Reply Thea 22 november 2018 at 17:17

  Thea, 24år och bor i Umäyo! Jobbar som sjuksköterska på dagarna (och kvällarna). Exakt just nu funderar jag på om jag vågar ta cykeln till IKSU och hur jag ska kunna läsa mönstret till stickningen jag började med igår ? Tack för en fin och mysig blogg!
  /Thea

 • Reply Leona 22 november 2018 at 19:20

  Tjej, 35år, bor på liten ort i Dalarna.
  Självvalt ensamstående till en snart 5v gammal kille. Underbart men också mer känslosamt än jag någonsin kunde föreställa mig.

  Tänker mkt på vänskapsrelationer och hur man gör slut med en kompis som mest förstör, skapar drama och styr i vänskapskretsen.

 • Reply Malin 23 november 2018 at 10:30

  Hej Isabel!
  Jag heter Malin, är 30-nånting, bor i Helsingborg och älskar havet, att läsa, vara i naturen och att resa. Just nu funderar jag på hur jag ska skapa en rutin så att jag fortsätter skriva regelbundet efter nyår när jag går tillbaka till att jobba heltid med stadsplanering. Det andra jag tänker på är om jag någonsin kommer lyckas hålla värmen i Sverige i november :)
  Glad helg!

 • Reply Elina Anderson 23 november 2018 at 18:36

  Smålandsgäri som blev stockholmare för 6 månader sedan och bor i en pluttig andrahandsetta. Börjat med hang cleans, push jerks, hspu och allt vad det heter på en box i Solna och gillar det förvånansvärt mycket. Tänker föresten stjäla ditt toastmadameri rätt av PLUS har följt dig sedan knet-tiden!

 • Reply Maria 24 november 2018 at 02:47

  Tjej på 29 år, född och uppvuxen i Stockholms innerstad (betongbarn). Inspirerad av dig började jag med Bujo för ca 1 år sedan och jag älskar det. Så självklart vore det kul med fler Bujo-videos, kul att höra att du ska sätta igång igen med Bujo 2019! :)

  Utöver det är dina film-klipp fantastiska! Har själv klippt en del senaste två åren (jag och en kollega anordnar egna På Spåret för övriga kollegorna) och har då insett att det är en konst det du lyckas med… så hoppas du får ett större Youtube-sug framöver, för det är väldigt uppskattat, Bujo or not :)

 • Reply Ia Svärd 24 november 2018 at 16:10

  Hej!
  Kvinna på 46 år.
  Träffade dej när du och Alexander var här på vår box och hade en träningsdag för något år sedan ???
  Blev nyfiken på dej och hittade din blogg. Började följa den då jag läste om din utmattning.
  Är själv drabbad av det för andra gången i mitt liv.
  Gillar ditt sätt att vara rak och ärlig i det du skriver.
  Ung kvinna med skinn på näsan ?
  Kram!

 • Reply Lina 25 november 2018 at 16:17

  Tjej, 22 år, Örebro. Är drygt halvvägs genom läkarprogrammet och blir mer passionerad för hälsa- och sjukvård för varje dag som går och längtar efter arbetslivet.
  Älskar så mycket i livet sedan jag blivit ”frisk” (kan man säga så efter att ha sakta rullat djupare och djupare in i en betongvägg och blivit kvar där ett tag?) från en depression att jag känner mig helt uppfylld av känslor – och bara att få känna känslor igen är så stort att det bubblar i mig. Men för att nämna några saker jag älskar att pyssla med så är det träning, mina kära växter aka sambos, spel- och vinkvällar tillsammans med vänner och slösurfa. På senare tid fått upp ögonen för mat och olika matkulturer och hittar en ny favoriträtt från Asien mer eller mindre varje vecka.

  Följt dig sedan du blev tillsammans med herr Elebro och tycker ni verkar vara ett sötare än morfars kaffe-sött par. Allt du gör och lägger upp inspirerar mig, från fladderbyxor till träning till hemmaodling och du är min topp 1-favorit i flödet.

  Cyberkramar til dig!

 • Reply Kristina 25 november 2018 at 18:15

  Hej!
  Jag är en 27-åring från Ystad, som nu bor i Göteborg med min sambo som är Malmö-påg. Är civilingenjör och trainee på Volvo, och på fritidien tränar jag givetvis Crossfit! :-) Har läst din blogg ca ett halvår, och kan inte riktigt minnas hur jag hittade den, men gillar verkligen din ärliga och öppna stil med humoristiska inslag. Tack för en fin blogg, du är grym!

 • Reply Maja 26 november 2018 at 19:02

  22-årig tjej. Hittade dig via Alexander, som jag följer pga vi är från samma stad. Jag pluggar läkare och gör det jag kan för att inte förgås av att livet blir så torrt när man måste plugga så satans mycket :))) Har just läst klart en 46,5-poängskurs och känner mig mer sliten/utpumpad än någonsin och samtidigt starkare än någonsin? Tycker verkligen att ytterligheterna i livet har förstärkts sedan jag började plugga det jag drömt om sedan barnsben. Det senaste året har verkligen varit det värsta och det bästa. Jag har varit mitt lyckligaste och samtidigt mitt deppigaste jag.

  Följer dig pga jag tycker att du är en såndär sällsynt person som är rolig utan att försöka! Sånt imponerar mycket på mig. Att humorn bara som finns där utan att du behöver ”hitta på” den? Gillar dessutom formaten på dina inlägg – känns som att du hittar på nya sätt att blogga. Sen uppskattar jag verkligen dina tankar och åsikter om det mesta. Du verkar vara otroligt skarp och genomvettig. Särskilt det du har skrivit om utbrändhet, feminism och om att vara ung tjej på arbetsmarknaden har gripit tag i mig.

  Kommer fortsätta läsa med nöje!

 • Reply Sofia 28 november 2018 at 19:41

  25 år från Vimmerby men bor nu i Linköping. Pluggar till socionom i Norrköping. Är en följare sedan Lunarstorm. Ser mycket fram emot julen som närmar sig. Ska testa bullet journal 2019. Lite osäker om det är något för mig, men vi får se. Stor kram

 • Reply Johanna Larsson 1 december 2018 at 10:58

  Snart 23 år, bor i Karlstad. Jobbar som säljare i smyckesbutik samt pytte lite på förskola.
  Älskar naturen och vara ute i skogen, promenera, yoga och träna med målet att må bra. Ibland ägnar jag mig även åt att göra keramik.
  Hittade dina yt-videos för ca ett år sedan då jag höll på att återhämta mig från min utmattning och sökte med ljus och lykta efter andras erfarenheter. Dom hjälpte mig MYCKET! Och då blev det ganska naturligt att även läsa din blogg.
  Det jag tycker så mycket om hos dig är att du är så genuin. Sättet du skriver på. Du beskriver saker som dom är, utan att varken försköna eller göra dig till ett offer. Klart, tydligt och ärligt – som dom flesta andra inte är. Älskar också hur du mixar allvar med mer ytligt.
  Och förresten, jag läser INGA bloggar förutom din så ta det som ett toppbetyg.

  Kramar :)

 • Reply Elin Stenlund 3 december 2018 at 20:55

  Jag är 26år och bor i Linköping där jag pluggar till civilingenjör. Har följt dig sedan mååånga år tillbaka. Minns inte hur jag hittade dig, kan det ha varit på bilddagboken kanske? Jag TROR att din blogg hade en röd layout på den tiden. Minns att du var tillsammans med en hockeyspelare då och att du aldrig började meningar med stor bokstav. Det tyckte jag tydligen var lite ballt så jag hängde kvar :)) Hade ett uppehåll från att läsa bloggar några år och det var tydligen precis då du hade blivit sjuk, vilket är rätt ironiskt då jag själv blev sjuk i utmattningssyndrom nu i år…. Hade ju varit gött om jag kunnat lära från någon annan istället. Men men, allt händer väl av en anledning gissar jag!

  Jag har alltid känt att jag jämför mig (på ett dåligt sätt) med folk på sociala medier, men dig har jag alltid bara blivit väldigt inspirerad av! Älskar att titta på dina youtube-klipp då det jämt gör mig på så bra humör, hihi.

  Puss och kraaaam

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.